News

Dus toch! Bachelors Maureen heeft wél met Thomas gefriemeld tijdens de 24-uurs date!

Roos-Sanne

Vorige week was de spannende finale van de Bachelor. Hoewel we misschien allemaal hadden verwacht dat Maureen zou winnen omdat Thomas haar zij ‘droomvrouw’ noemde, won Merel. In een interview met &C maakte ze duidelijk géén seks met de Bachelor gehad te hebben, maar nu zegt ze tóch wat anders!

Maureen vertelt wat er op de 24-uurs date gebeurde: ”wel gefriemeld”

Wat er de nacht van de 24-uurs date gebeurt, laten ze ons natuurlijk niet zien. Gelukkig zijn daar de deelneemsters die ons bijpraten! 😉

Wél gefriemeld

In gesprek met RUMAGTV mag Maureen haar verhaal doen. Maar natuurlijk vragen Fawry Not Sawry (Farja Farvardin) en René Watzema zich hetzelfde af als de rest van Nederland: hebben ze seks gehad op de 24-uurs date? In een interview met &C vertelde ze al dat ze geen seks had gehad, maar nu is ze er nog nét iets opener over. ”Nee, we hebben geen seks gehad,” vertelt ze. ”Er is, hoe mijn vrienden het zeggen: wel gefriemeld, niet gepiemeld.” Ze legt uit dat ze dit bewust niet heeft gedaan: ”Want wat als hij niet voor je kiest”.

Ná de Bachelor

Of er na de Bachelor nog iets tussen de twee is gebeurd? Nou ja, we weten natuurlijk nog niet hoe het zit tussen Thomas en Merel, dus daar moeten we nog even op wachten. We weten wél dat Maureen en Thomas na de Bachelor nog contact hebben gehad. Maar daar bleef het voor haar niet bij: toen ze hoorde dat Thomas op een terras in Amersfoort zat, is ze daar samen met een vriendin naartoe gegaan waar ze hem ”per ongeluk” is tegengekomen. Ze probeerde met hem mee terug naar Amsterdam te gaan, maar Thomas bestelde een Uber waarna hij snel weg was. Maureen bleef achter met één van zijn beste vrienden, waarmee ze naar huis is gegaan en who knows what mee heeft gedaan… Heftig!

Bron: RUMAGTVBeeld: Instagram @maureenveenstra

Must reads 👀