Beauty

Zien: haarstylist Kim Kardashian deelt dé gouden tips voor een messy bun

Roos-Sanne

Al jarenlang zijn we op zoek naar de makkelijkste en beste manier om een messy bun te maken. Want ondanks je door het ”messy” deel denkt dat je je haar gewoon in een knot gooit en klaar bent, is het nog niet zo makkelijk. Gelukkig is daar onze redder in nood: de haarstylist van onder anderen Kim Kardashian en Jennifer Lopez!

Kim Kardashians haarstylist geeft tips voor de perfecte messy bun

Als er één celeb is wiens haar altijd goed zit, is het wel Kim Kardashians. Daarom vertrouwen wij haar haarstylist wel toe met een ”simpele” messy bun!

 

Chris Appleton

De haarstylist heet Chris Appleton. Hij legt via TikTok in twee hele simpele stappen uit hoe je dé perfecte messy bun kan creëren. Stap één is het maken van een hoge staart. Als tip voor the perfect placement geeft hij om de lijnen van je jukbeenderen te volgen, zo zorg je dat de hoogte van je staart goed bij je gezicht past! Hoe handig?! Zodra je je staart hebt gemaakt, kun je wat lokjes lostrekken zodat het wat speelser en spontaner staat. Vervolgens deel je de staart in twee delen en maak je er als het ware een soort knoop in. Maak daarna nog een knoop in de ends van je haar, en zet wat er daarna nog uit blijft steken af met een paar bobbypins. 

Bekijk hier de video:

View post on TikTok

Zoals je kan zien is het eindresultaat eigenlijk gewoon dé perfecte messy bun waar we allemaal altijd zo moeilijk voor moeten doen. Niet te netjes, niet té messy, want dat wil je ook niet natuurlijk ;). Het is eigenlijk gewoon supermakkelijk, en je kan het heel goed zelf proberen! 

Bron: TikTok @chrisappletonhairBeeld: Pinterest | @elec5285