Celebs

Finally! Dee deelt na radiostilte eindelijk een foto van zwangerschap

Roos-Sanne

Het is inmiddels alweer een maand geleden dat we het leuke nieuws kregen: Dee en Lars zijn zwanger! Vlak nadat het nieuws gedeeld werd, deelde Dee allerlei Stories over haar zwangerschap, maar de laatste tijd was het nogal stil. Gelukkig is daar verandering in gekomen: ze gaf ons weer een pregnancy update!

Yes: Dee deelt pregnancy update met volgers!

In haar bericht laat ze weten dat alles goed met haar gaat!

 

Dee’s zwangerschap journey

Als volgers hebben we allemaal meegekregen dat Dee niet de makkelijkste ervaringen heeft gehad als het gaat om zwangerschap. Ze deelde namelijk in november vorig jaar dat ze al drie miskramen had gehad. Dit is natuurlijk ontzettend heftig geweest voor het koppel, wat er ook voor heeft gezorgd dat ze nog maar even wachtten met het goede nieuws delen toen ze opnieuw zwanger was. Gelukkig gaat het allemaal goed deze keer, en zijn moeder én kind helemaal gezond!

 

View post on Instagram
 

Update

Na een tijdje stilte rondom de zwangerschap van Dee, heeft ze ons via Instagram eindelijk weer een update gegeven! ”Half way there!  👣  Hoewel de eerste weken van zo’n zwangerschap vooruit kruipen zijn alle clichés waar, ineens vliegt de tijd! Ik ben ondertussen de 20 weken gepasseerd en dus over de helft van de zwangerschap!!” schrijft ze enthousiast op haar Instagram. ”Ondertussen voel ik me goed. Op wat maagzuur en rugpijn na kan ik echt optimaal genieten van een groeiende buik en zelfs al van het getrappel daarbinnen! Iedere dag zegt ze wel een aantal keer gedag en het is zo’n fijn gevoel,” gaat ze verder. Ze sluit haar bericht af met: ”Het voelt af en toe nog onwerkelijk maar we zitten écht op een roze wolk and I LOVE IT! ✨”. Wij zijn echt mega blij voor hun!

Bron: Instagram @deeBeeld: Instagram @dee