News

What? Maureen na opnames de Bachelor nog in contact met Thomas!

De winnares van de Bachelor is nog maar nét bekend. In de laatste aflevering, die nog geen week online staat, zagen we dat Merel en Maureen in de finale stonden, hopend op die laatste roos. Merel ging ermee vandoor, maar wat betekende dat voor Maureen?

Bachelors Maureen en Thomas hadden ná de Bachelor nog contact

In een interview met tijdschrift &C vertelt Maureen dat ze nog contact heeft gehad met Thomas na de Bachelor!

Na de rozenceremonie

In de laatste rozenceremonie zagen we natuurlijk dat Maureen geen roos kreeg. Maar wat gebeurde er daarna? ”Na de rozenceremonie gingen Thomas en Merel samen naar een hotel, dus ik heb geen uitleg meer van Thomas gehad en niet meer van Merel gehoord hoe hun date was,” vertelt Maureen erover. ”Ik ben toen een drankje gaan doen met de crew en later met Indigo, Ascha en hun moeders, die ook nog in Mexico waren voor een week vakantie. Pas die dag erna kwam Merel. We zijn elkaar toen huilend in de armen gevlogen. Blijkbaar hadden we elkaar die avond ervoor allebei graag willen zien, maar heeft de crew dat uit bescherming niet laten gebeuren.”

 

Contact in Nederland

Ondanks Maureen in Mexico dus geen uitleg meer kreeg van Thomas waarom hij voor Merel had gekozen, heeft ze daar back home wél een antwoord op gekregen. Ze was – volkomen begrijpelijk – namelijk nogal in de war nadat Thomas haar zijn ”droomvrouw” had genoemd, maar haar geen laatste roos gaf. ”In Mexico heb ik hem dus niet meer gezien, maar eenmaal in Nederland stuurde hij me een berichtje om te vragen hoe het met me ging. Na de finale had hij het namelijk heel zwaar,” vertelt ze. ”We hebben toen twee keer gebeld, maar de eerste keer ging voornamelijk over koetjes en kalfjes. Pas de tweede keer heb ik mijn vragen kunnen stellen,” gaat ze door. ”Hij bevestigde nog steeds dat ik zijn droomvrouw was en hij het liefst met me op een zeilboot zou willen stappen en de wereld rond zou willen varen, maar zei dat dat gewoon niet in zijn leven paste. Hij zocht iets meer stabiliteit en is op zijn gevoel afgegaan.” En dat is natuurlijk ook zeker te begrijpen.

Nóg een poging bij Bachelor Thomas

Het lijkt er alleen niet op dat Maureen direct genoegen heeft genomen met het antwoord van Thomas! Kennelijk is Maureen namelijk een tijdje geleden naar Amersfoort gereisd, omdat ze wist dat Thomas daar was. Ze is hem toen ”toevallig” tegengekomen op een terras, waarna ze probeerde met hem mee naar huis te rijden. Helaas voor haar is dit niet gelukt; Thomas nam een Uber terug naar Amsterdam. Maureen bleef achter en scheen gezoend te hebben met één van de beste vrienden van Thomas, waarna ze met hem mee naar huis is gegaan! Wat er bij hem thuis is gebeurd, is nog een raadsel…

 

Bron: &CBeeld: Videoland

Must reads 👀