Health

Vriendin Rico Verhoeven deelt tips om fit te blijven als moeder

Als moeder zijnde kan het soms lastig zijn om fit te blijven. Met een huilende baby en verplichtingen die bij het moederschap komen kijken heb je niet echt de tijd om drie keer per week naar de sportschool te gaan natuurlijk ;). Gelukkig geeft de vriendin van Rico Verhoeven daar tips voor!

6 ways to be a fit mom: vriendin Rico Verhoeven geeft tips

Voor alle moms out there: de vriendin van Rico Verhoeven geeft tips hoe je als moeder zijnde tóch fit kan blijven! De tips deelt ze via Instagram.

 

1. Samen sporten

Hiermee bedoelt ze dat je een groepsles gaat volgen met je kind. Als voorbeeld geeft ze zwemles, gymles of dansles, maar de opties zijn natuurlijk eindeloos! Wij vinden dit een hele goeie tip: zo blijf je zelf in beweging, én houd je je kind ook in beweging!

 

2. Sportclubs met kinderopvang

Wist je dat er sportscholen bestaan die óók een kinderopvang hebben? Ideaal, natuurlijk. Ze geeft als tip eens te kijken welke er bij jou in de buurt zitten. Dit is mega handig, dan kun jij gewoon lekker sporten en wordt je kind vermaakt bij de kinderopvang!

View post on Instagram
 

 

3. Fietsen en hardlopen

Als derde tip geeft ze om te gaan hardlopen terwijl je kind naast je fietst. Als je kind oud genoeg is dat hij/zij kan fietsen, is dit natuurlijk helemaal ideaal! Laat je kind langs je heen fietsen, en jog er zelf naast. Zo blijven jullie samen in beweging!

 

4. Wandelen

De vierde tip die ze geeft, is wandelen met je kind. Je kan dan eventueel de kinderwagen meenemen, mocht je kindje moe worden. Ook vertelt ze dat je kan proberen hard te lopen met de kinderwagen! Wij zien het nog niet helemaal voor ons, maar misschien is het gewoon een kwestie van een keertje proberen.

 

5. Speel met je kind

De vijfde tip brengt ook nog eens je inner child naar boven! Ze raadt namelijk aan om eens met je kind naar de speeltuin te gaan, en lekker mee te spelen. Stiekem lijkt ons dit ook wel een hele leuke om te proberen ;).

 

6. Dansen in de woonkamer

”Zet een muziekje op en ga heerlijk lekker dansen in de woonkamer,” is haar laatste tip. Dit kun je natuurlijk met je kind doen, maar ook wanneer je kind z’n eigen ding aan het doen is natuurlijk! Deze tip is ideaal om ook even lekker je energie in kwijt te kunnen.

Bekijk haar tips hier:

View post on Instagram
 

 

Lees ook: Omg! Met deze tips heb jij binnen no-time een zichtbare sixpack!

Bron: Instagram @nvbappBeeld: Instagram @naomyvanbeem