Celebs

Johnny Depp deelt de 7 toxic gebeurtenissen uit de relatie met Amber

Jullie hebben het vast allemaal meegekregen. De heftige rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. De twee verwijten elkaar van alles en ze eisen beide miljoenen euro’s van elkaar. De rechtzaak tussen de twee loopt al langer dan hun huwelijk zelf! Een echte real-life drama dus. Wij zetten de meest toxic gebeurtenissen in hun relatie op een rijtje. En hou je vast… deze zijn heftig!

Lees ook: (Niet zo) gelukkig getrouwd: de kortste celebrityhuwelijken uit de geschiedenis

De scheiding

Oh, wat een drama! Johnny Depp en zijn ex Amber Heard zijn in 2016 gescheiden. Amber schreef later in een column over huiselijk geweld wat zij heeft ervaren. Johhny’s naam is in dat stukje niet genoemd, maar hij claimt wel dat het stuk over hem gaat omdat hij daarin wordt zwartgemaakt. Hij zegt dat hij haar nooit heeft aangeraakt. En toen begon de hele strijd. Het wel en nietes verhaal. Één ding is zeker: hun relatie was behoorlijk toxic. De heftigste gebeurtenissen delen wij hieronder met je.

1 Drol in bed

We beginnen gelijk lekker goed. Na ja, lekker… Johnny heeft na een verjaardagsfeest van Amber een DROL in bed aangetroffen! Nasty… Johnny zegt dat dit een drol was van één van haar vrienden. Maar nee hoor, Amber zweert erop dat dit haar kleine hondje is geweest. Wie of wat het dan ook was, het blijft écht heel vies!

2 Concealer

Dit is wel heel toxic. Amber beweert dat zij altijd een concealer bij haar had om sporen van geweld te bedekken. Denk aan een blauwe plek. Het make-upmerk wat deze concealer uitbracht verteld dat dit niet waar kan zijn. Het misbruik zou plaats hebben gevonden tussen 2014 en 2016, maar de concealer werd in 2017 gelanceerd! Crazy…

3 De meubels worden stuk gemaakt

Nou de ruzies gingen er wel heftig aan toe. Zo zijn er filmpjes getoond in de rechtbank waarin te zien is dat Johnny met keukenkastjes en deuren smijt. Depp laat weten dat hij hier zich niets meer van kan herinneren. De huishoudelijke dienst laat weten dat er meer dan 50.000 aan schaden is aangericht. Dan is het verhaal aan beide kanten toch een beetje gek?

4 Waar is Johnny’s vingertopje

Kan je niet tegen echte horrorverhalen? Sla dit kopje dan even over.

Het stel had natuurlijk altijd heftige ruzies met elkaar. Het werd zelf een keertje zo erg, dat Johnny zijn vingertopje verloop. Auw! Dan is er wel iets heel goed mis. Weet je wie het topje heeft teruggevonden? De kok! Johnny laat weten dat hij Amber nooit heeft willen aanklagen voor dit. Hij wilde haar graag uit de problemen houden. Tja, wie zal het zeggen?

5 Heftige appjes

Er werden dus heel veel foto’s en video’s gedeeld in de rechtbank, maar er werden ook veel verstuurde sms’jes voorgelezen. Depp heeft het niet netjes gehouden in zijn chatbox. De appjes zijn dan ook best wel duister. Naar een vriend van hem heeft hij een berichtje gestuurd waarin stond dat hij hoopt dat Ambers lichaam zou ‘rotten in een autokoffer’. Wat zijn dit in vredesnaam voor uitspraken!

6 Therapeut

Je verwacht toch dat als je altijd zulke knallende ruzie hebt, je wel een therapeut inhuurt? Nou, na een tijdje zag het stel Laurel Anderson. Zij was therapeute en ze probeerde hen te helpen. De therapeute heeft gedeeld dat zowel Depp als Heard geweld hebben gebruikt. In audiotapes die ook te horen waren, hoorde wij dat Heard tegen Jonny zijn oor zou hebben geslagen. Maarr, Johnny doet ook niet behaald heel lief. Hij stond op het punt om een sigaret naar Amber te gooien. Hoe kan je het dan nog met elkaar uithouden?

Lees ook: Oh no! Dit bekende Hollywoodkoppel is uit elkaar

7 braaksel in bed

Nog zo’n nasty verhaal. Niet alleen werd er een drol in bed gevonden, maar ook heel veel kots. En dat meerdere malen! Amber laat weten dat Jonny veel aan de alcohol en drugs zat. Daarom moest hij regelmatig overgeven en dat deed hij in z’n bed! In de rechtszaal zien wij ook foto’s voorbijkomen waarop een lijntje coke te zien is. Oeii!

Bron: Linda.nlBeeld: Vanity Fair

Must reads 👀