Celebs

Wist jij dit? Regé-Jean heeft in Harry Potter gespeeld!

We love, Regé-Jean Page! Wij zijn helemaal fan van hem geworden door de serie ‘Bridgerton’, waar hij Duke Simon speelt. Maar blijkbaar is Regé-Jean al veel langer bezig met acteren. Harry Potter fans hebben hem gespot in een film. Daar had hij dus ook al een klein rolletje in te pakken. Één ding is zeker: hij was daar ook al ont-zet-tend knap!

Lees ook: Deze film met alleen maar knappe mannen in de cast móet jij gaan kijken

Regé-Jean in een Harry Potter film

Toen Regé-Jean een puber was speelde hij dus in een Harry Potter film, namelijk in: Harry Potter en de Relieken van de Dood, deel 1. Okay, hij speelt er dan wel in, maar zijn rol was niet heel groot. Hij stond namelijk in een bepaalde scène tussen Hermelien en Harry Potter in. Het is wel heel grappig om te zien. Hij heeft daar langer haar, maar hij ziet er nog steeds goed uit!

Regé-Jean was niet te zien in het nieuwe seizoen van Bridgerton. Dat vonden zijn fans erg jammer, want voor sommige was dat de enige reden dat ze keken naar de serie. Bridgerton is een serie waarbij elk seizoen over een ander hoofdpersoon gaat. Het nieuwe seizoen van de serie vinden wij dan ook weer geweldig, maar wel zonder onze knappe duke.

View post on TikTok

Meer films met Regé-Jean

Ben jij nou een échte diehard fan, dan weet jij vast wel dat Regé-Jean in meerdere films en series heeft gespeeld. Voor degene die dit niet weten, surprise! Regé-Jean is een populaire acteur en hij heeft al meerdere rollen op zijn naam staan. Zo speelde hij in: ‘Cinderella: A Comic Relief Pantomime for Christmas’, ‘Troublemaker’ en ‘Second Summer of Love’. Ook gaat hij in een nieuwe film spelen met meer bekende acteurs. De film gaat heten: ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’. De film komt als het goed is uit in 2023. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Deze nieuwe datingshow is een mix tussen Bridgerton en de Bachelor

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: NSMBL

Must reads 👀