News

Fabrizio en winnares de Bachelor zijn niet meer samen

Roos-Sanne

Inmiddels kunnen we al ruim twee maanden genieten van het eerste seizoen van de Bachelor België. Maar net als alle andere dingen, komt ook dit avontuur ten einde. Maar met wie gaat Bachelor Fabrizio naar huis? Eerder leek het al uitgelekt te zijn, maar klopten die geruchten wel? Dat is vandaag is dat bekend geworden!

Deze dame wint het hart en de laatste roos van Bachelor Fabrizio

Let op: dit artikel bevat spoilers over de winnares van de Bachelor!

 

Romantic Dates

In de vorige aflevering zagen we dat de overgebleven dames op romantic dates mochten met de Bachelor. Hier zagen we al dat hij het heel gezellig heeft gehad met de dames. Ook deelde hij het bed met alle drie de overgebleven deelneemsters, om meer duidelijkheid te creëren voor Fabrizio. Helaas konden ze natuurlijk niet alle drie in de race blijven, en werd de Nederlandse Sanne naar huis gestuurd. Dat betekende dat Margaux en Madieke in de finale zaten, om het hart van Fabrizio te winnen.

 

De finale

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: de finale staat online! In de laatste aflevering neemt Fabrizio de meiden nog één keer mee naar zijn ouders. Allebei de dames lijken goed met de ouders te klikken, maar toch hebben ze wel één duidelijke favoriet. Maar gaat zij ons Bachelors hart ook winnen?

Als laatste moeten Margaux en Madieke een brief schrijven naar Fabrizio. Hierin zetten ze allebei duidelijk hun gevoelens. Het waren dan ook twee prachtige brieven. Als eerste loopt Margaux binnen, en leest ze haar brief voor aan Fabrizio. ”Je krijgt me weer stil,” zei Fabrizio erover. Maar is dat ook genoeg?

 

De laatste roos

Margaux vertelt over hoe zij de allereerste roos kreeg tijdens hun blind date, en ze hoopt het avontuur ook af te sluiten met de laatste. Op het tafeltje naast hun ligt die laatste roos. Ondanks haar brief veel lijkt te doen met Fabrizio, krijgt ze niet die niet. We voelden het dus al aankomen: Madieke heeft het hart van Bachelor Fabrizio officieel veroverd! Zij is dus de winnares van de Bachelor België.

 

Happily ever after?

Of de twee nog gelukkig samen zijn? Fabrizio vertelt in De Bachelor: na de roos dat dit niet het geval is. Hij gaf Madieke namelijk die laatste roos met de achterliggende gedachte een relatie met haar aan te gaan. Toch voelde Madieke nog een soort afstand tussen elkaar. ”We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen,” vertelt ze erover. Fabrizio heeft er dus na vier weken een punt achter gezet, omdat hij niet de aantrekkingskracht voelde. ”Die onweerstaanbare aantrekkingskracht, ik voelde het niet,” zegt hij.

Betekent dit dat Margaux misschien tóch nog kans maakt? Hij voelde die aantrekkingskracht namelijk wel met haar. ”Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven,” vertelt Fabrizio. ”Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.” En daar lijkt Margaux hetzelfde over te denken. ”Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel.”

Beeld: De Bachelor België

Must reads 👀