Food

Deze Xl roze koektaart van de Lidl moet je proeven!

Okay, wij zijn fan van snacks combineren met elkaar zodat ze uiteindelijk nog lekkerder smaken! Wat dacht je van een taart + een roze koek? Dat betekent dus een roze koektaart! Klinkt dit niet hemels? Nou, Lidl kwam met dit geweldige idee. We love it!

Roze koektaart

Zijn jullie nu ook zo benieuwd naar de taart? Ja, dat snap ik wel! Wij zijn natuurlijk me-ga fan van roze koeken. Je ouders kochten ze vroeger voor bij de koffie en je kan er wel een heel pak van leeg eten. Roze koeken zijn altijd goed, maar het wordt nu dus nog beter! De taart kan je kopen bij de Lidl. Hoe ziet zo’n taart eruit, vraag je je misschien af. Het is eigenlijk een hele grote roze koek, met een dikke laag roze glazuur en een lekker laagje jam ertussen. Heeerrlijkk! Dit is echt iets wat je snel in huis moet halen, want anders is dit zo uit de schappen.

Hoe duur is de taart?

De roze koektaart is erg gewild. Dat komt merendeels omdat het zo goedkoop is. De hele taart kan je al mee naar huis nemen voor maar €2,99! Dit betaal je ook bijna voor een normaal pak roze koeken. Yum

Bron: fem-femBeeld: Pinterest