News

Heftig: Bachelors Yaël is afgelopen weekend óók gedrogeerd tijdens het uitgaan

Roos-Sanne

De 29-jarige beauty Yaël ken je waarschijnlijk door haar deelname aan de Bachelor. Zij probeerde in dit seizoen namelijk het hart van Bachelor Thomas te veroveren. Dat is haar helaas niet gelukt, dus is ze in haar eentje terug naar huis gegaan. Nu is er alleen iets best wel heftigs met haar gebeurd: ze is afgelopen weekend gedrogeerd tijdens het uitgaan.

Yaël van de Bachelor is afgelopen weekend gedrogeerd tijdens het uitgaan

Gisteren maakte EOTB Sem bekend dat ze afgelopen weekend tijdens het uitgaan gedrogeerd zou zijn, en nu blijkt dat Yaël van de Bachelor ook gedrogeerd is afgelopen weekend. Heftig!

 

De Bachelor

Yaël deed mee aan het huidige seizoen van de Bachelor. Ze kwam er met als doel om het hart van onze Bachelor Thomas te veroveren. Hoewel ze eigenlijk direct al merkte dat er van beide kanten geen fysieke aantrekkingskracht was, bleef ze vrij lang in de race. In aflevering 8 nam Thomas haar na een groepsdate apart, om even met haar te praten. Hij vertelde haar eerlijk dat hij niet dacht dat het wat zou worden, en hij haar zou laten gaan. Hoewel dat voor ons een eerlijk en oprecht gesprek leek, dacht Yaël daar wel anders over. Inmiddels is ze dus alweer een tijdje thuis. Afgelopen weekend is er alleen iets heel heftigs met haar gebeurd!

 

Gedrogeerd

Ze laat nu namelijk weten dat ze afgelopen weekend is gedrogeerd tijdens een avondje stappen. ”Wat begon als een leuke avond, eindigde in een nachtmerrie,” vertelt ze. ”Ben me echt kapot geschrokken en het maakt mij echt boos en verdrietig dat iemand dit doet.” Ook wil ze mensen waarschuwen, zodat het niemand anders overkomt. ”Ik hoor dat dit de laatste tijd best vaak gebeurt, dus daarom wil ik dit graag delen en iedereen waarschuwen. Let alsjeblieft goed op je drankje, want helaas lopen er gekken rond die dit blijkbaar grappig vinden.” Gelukkig laat ze ook weten dat het inmiddels weer beter met haar gaat. Wij wensen haar in ieder geval veel beterschap!