Astrologie

Zo goed passen Willem Alexander en Máxima bij elkaar volgens de sterren

willem-alexander-maxima-sterrenbeeld

Oranje boven! Hoera, vandaag is onze koning Willem-Alexander jarig. Dat vieren wij natuurlijk uitgebreid met grote vrijmarkten en gezellige feesten. Hoe is de relatie tussen onze koning en koningin eigenlijk tot stand gekomen? En hoe goed matchen de twee op basis van hun sterrenbeeld?

Willem-Alexander en Máxima

Op 2 februari 2002 stapte onze koning en koningin in het huwelijksbootje. Ze zagen er beide prachtig uit en het geluk kon niet op! Hoe het koppel elkaar hebben ontmoet? Tja, dat verliep niet zo vlekkeloos. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben elkaar ontmoet op een feest in Sevilla: La Feria de Abril. Máxima was daar om foto’s te maken en onze toenmalige prins kon het niet waarderen dat hij op de foto werd gezet. Later op de avond hebben de twee het goed gemaakt op de dansvloer. Onze prins viel als een blok voor haar. De twee bleven contact houden en de liefde werd wederzijds. Wat lief!

Sterrenbeeld Maxima

Onze prachtige koningin Maxima is op 17 mei jarig. Dat betekent dat haar sterrenbeeld een Stier is. Aan iemand met dit sterrenbeeld merk je bij een vrouw dat ze charmant, zachtaardig en betrouwbaar is. Ook wil ze haar partner op elk mogelijke manier bijstaan. Dit past toch perfect bij Maxima en Willem-Alexander!?

Toch kan een Stier ook vastberaden zijn. Iets moet gebeuren op de manier van de Stier, anders gebeurt het gewoon niet. Een stier kan ook heel kritisch zijn.

Lees ook:
Dit heerlijke drankje wil je maken op Koningsdag!

Sterrenbeeld Willem-Alexander

Je zal het niet geloven, maar onze koning is ook een Stier als sterrenbeeld. Toch zitten er een aantal verschillen tussen een mannelijke en vrouwelijke Stier. Een man met dit sterrenbeeld is vaak vriendelijk en hartelijk naar iedereen. Een Stier man is heel trouw, hij zal niet zo snel scheiden van zijn partner. Nouuu, dit klopt toch helemaal!

Iemand met het sterrenbeeld Stier kan het vaak goed vinden met andere aarde-tekens. Dit kan dus een Maagd of Steenbok zijn, maar ook een andere Stier!

Conclusie

Deze twee zijn écht voor elkaar gemaakt. De vrouwelijke Stier past qua omschrijving precies bij onze koningin Maxima. En de mannelijke Stier is onze koning op het lijf geschreven! De twee zijn dus overduidelijk een match made in heaven! Zo’n sterk koppel, dat moet wel goed zitten!