Food

Trommel je vriendinnen op: deze roze freakshake moeten jullie écht proberen

Tijdens een meidenavondje worden er al snel een aantal flessen wijn open getrokken met een lekkere borrelplank, maar altijd maar die wijn ben je op een gegeven moment ook zat. De hoogste tijd dus om iets nieuws te proberen en dat kan nu, want een roze freakshake is perfect voor een meidenavondje!

Deze roze freakshake moeten jullie écht proberen

No worries bij een freakshake heb je al snel het idee dat je uren in de keuken moet staan en een keukenprinses moet zijn, maar gelukkig is niks minder waar en staat deze freakshake met Kitkat, Oreo’s en ijs (zonder al te veel moeite) binnen no time op tafel. Dat is namelijk wel zo handig als je tien minuten voordat je vriendinnen op de stoep staan nog steeds aan het twijfelen bent over je outfit en nog niet met de freakshakes bent begonnen. We know you girl! 

Wat heb je nodig? 

  • 1 pakje Kitkat 4 finger ruby chocolate
  • 1 grote roze meringue
  • 2 bolletjes aardbeienroomijs
  • 1 bolletje yoghurt-bosvruchtenijs
  • een paar Oreo’s strawberry’s
  • Slagroom
  • Aardbeien

Zo maak je een roze freakshake

Als je alle ingrediënten hebt ingeslagen is het de hoogste tijd voor het leukste gedeelte, namelijk het in elkaar zetten van jouw roze drankje! 

Stap 1: We beginnen makkelijk: als eerste is het namelijk de bedoeling dat je de Kitkat en de aardbeien in stukjes snijdt en de meringue verkruimelt. 

Stap 2: Als dit is gelukt doe je in ieder cocktailglas twee bolletjes aardbeien roomijs en een bolletje yoghurt-bosvruchtenijs en vervolgens doe je de aardbeien ook in het glas. 

Stap 3: Nu hoef je alleen nog maar de KitKat en de meringue erover heen te strooien en er een toef slagroom op te zetten. Maar je kunt ook nog een stukje KitKat en een Oreo in het slagroom te zetten, waardoor je helemaal het wauw effect krijgt en klaar is kees! 

Nog een roze outfitje en roze hapjes erbij en jouw pink ladies night kan helemaal beginnen! 

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix

Must reads 👀