News

What? De Tinder Swindler heeft het gezellig gehad met Lil Kleine op Ibiza

Simon Leviev aka de Tinder Swindler lichtte niet alleen vrouwen op als hij in Nederland was. Nee, hij zou ook een vriendschap hebben met Lil Kleine, sterker nog: zij gingen samen naar clubs in Amsterdam en samen op reis naar Ibiza. Mhmh, zou het échte vriendschap zijn? 

De Tinder Swindler heeft het gezellig gehad met Lil Kleine 

Het verhaal van de Tinder Swindler zal je vast niet zijn ontgaan en het verhaal word nu alleen maar juicyer, want de Tinder Swindler himself vertelt nu in een livestream op Instagram dat hij Lil Kleine heel goed kent. Zo vertelt hij onder andere dat Lil Kleine hem heel erg leuk vindt en dat zij veel lol hadden samen. Maar daar blijft het niet bij: volgens Simon gingen zij ook samen uit in de Amsterdamse club Mad Fox en zijn zij zelfs samen naar Ibiza geweest… Whuut?

Lil Kleine blijft niet de enige bekende Nederlander uit het verhaal van de Tinder Swindler. Nee, hij beweert ook samen met Martin Garrix te zijn geweest, hier zegt hij verder niet zoveel over, maar hij weet zeker dat als iemand Martin Garrix naar “Simon met de Ferrari” zou vragen hij meteen zou weten over wie het gaat. Tja Simon, wij denken dat Martin bij het horen van “de Tinder Swindler” ook al zou weten over wie het gaat, net als de rest van de wereld… 😉 

De Spaanse rechtbank vaardigt ook een arrestatiebevel uit tegen Simon

Gelukkig word Simon nog van alle kanten aangeklaagd en heeft de Spaanse rechtbank nu ook een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen hem. Hij zou namelijk een ongeldig identiteitsbewijs aan de Spaanse politie hebben laten zien toen hij in 2019 staande werd gehouden met een van zijn sportwagens. Eerst zou de zaak geseponeerd worden, maar uiteindelijk is de zaak deze maand toch weer opgepakt… Daarnaast lopen er momenteel ook fraudezaken tegen Simon in onder andere Noorwegen en Zweden. Laten we hopen dat hier snel iets mee gedaan wordt en als je iemand op een datingapp tegenkomt die verdacht veel op Simon lijkt, trap er dan vooral niet in! 

Beeld: Instagram@simon.officialll1

Must reads 👀