Lifestyle

Hier moet jij naartoe op huwelijksreis volgens je sterrenbeeld

Roos-Sanne

We all share the same dream: we worden verliefd op dé perfecte persoon, hebben een enorme – en mega fancy – bruiloft en gaan op romantische huwelijksreis. Maar waar die huwelijksreis naartoe gaat, verschilt natuurlijk per persoon. Dit is waar jij naartoe zou moeten op honeymoon volgens je sterrenbeeld!

Naar dit land moet jij op honeymoon volgens je sterrenbeeld!

Of je nou binnenkort gaat trouwen en een enorme twijfelkont bent, of je gewoon lekker wil wegdromen over je huwelijksreis: wij brengen je alvast in de mood!

 

Ram (21 maart – 20 april)

New York, baby! Jij houdt van steden bezoeken, dus New York is dé perfecte plek voor jou. Er is mega veel te doen, waardoor jouw avontuurlijke kant bevredigd wordt. Daarnaast zijn er ook super romantische hotspots die jullie samen kunnen bezoeken. Perfect voor jullie, dus!

 

Stier (21 april – 20 mei)

Jij houdt van de natuur, dus wat is beter voor jou dan Puerto Rico? Jij bent he-le-maal in je element in de prachtige natuur, de heerlijke rust en het geweldige klimaat. Hier kunnen jullie lekker bijkomen van de stress die het plannen van de wedding meebracht en kan je volop genieten van je partner!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @puertorico.travelers

 

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

We weten allemaal dat jij dingen snel saai vindt. Zelfs op je honeymoon zou jij je nog kunnen vervelen! Daarom is een stad als Las Vegas helemaal jouw ding. In deze stad is altijd wel wat te doen, en zijn mega veel verschillende hotspots die jullie samen kunnen bezoeken. Perfect voor jullie!

 

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Jij bent een waterteken, en dus helemaal in je element bij de kust. Daarom is een plek zoals Key West geweldig voor jou om op huwelijksreis te gaan! Romantische strandwandelingen bij de zonsondergang en romantische restaurants met een glaasje wijn aan het strand schreeuwen jouw naam.

 

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Jij vindt het helemaal geweldig om pretparken te bezoeken. Natuurlijk hebben we het dan niet over iets als Walibi of de Efteling, maar de real deal zoals Disney World. Daarom is Orlando dé plek voor jou! Met de grootste en meest iconische theme parks in de wereld, is dit dé plek voor jou om samen met je lief te bezoeken.

 

Maagd (24 augustus – 22 september)

De Maagd houdt van plannen en haat onverwachtse verassingen. Daarom is een makkelijk planbare honeymoon perfect voor jou en je lover! En wat is nou beter dan Hawaï? In Hawaï is het altijd lekker weer, dus kom je niet voor een vervelende verassing te staan! Daarbij zijn er genoeg dingen die jullie kunnen doen, en die je lekker van tevoren alvast kan plannen ;).

 

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij bent misschien wel één van de meest romantische sterrenbeelden in de dierenriem. Daarom is een bestemming zoals de Malediven perfect voor jou! Prachtige zonsondergangen, witte stranden met helderblauwe zeeën en de schattige strandhutjes zijn alles wat jij zoekt in een huwelijksreis.

 

Lees ook: Vakantiekriebels? Hier moet je naartoe volgens jouw sterrenbeeld

 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen houdt van ruimte. Daarom is Bora Bora dé perfecte plek voor jou! Met een lekker ruim strandhuisje en prachtige stranden zal jij je daar helemaal op je plek voelen. En wat is nou leuker dan dat gevoel delen met je partner?

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent als Boogschutter natuurlijk lekker avontuurlijk. Daarom is een roadtrip perfect! Een staat zoals Californië in Amerika is dan ook helemaal geweldig voor jou. Daar zijn genoeg bezienswaardigheden die jullie kunnen bezoeken voor de meest perfecte honeymoon!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @california

 

Steenbok (22 december – 20 januari)

Jij houdt wel van een land met cultuur en geschiedenis, daarom is Griekenland dé perfecte bestemming. De Griekse cultuur moet jij echt ontdekken, en het eten is geweldig! Dat zijn de twee ingrediënten die jij nodig hebt op je huwelijksreis.

 

Waterman (21 januari – 19 februari)

Als Waterman – en dus als waterteken – ben jij helemaal in je element aan de zee, maar ook hou jij van natuur. Daarom is Costa Rica perfect voor jou. Er zijn prachtige stranden – met een geweldig klimaat, dus je kan ook lekker zwemmen – maar er zijn ook prachtige natuurgebieden, jungles en vulkanen die jij ook zeker wil bezoeken!

 

Vissen (20 februari – 20 maart)

Jij houdt van relaxen, en doet dat het liefst elke dag, de hele dag. Helaas kan dit in het dagelijks leven natuurlijk niet, maar op je honeymoon wel! Daarom is een eiland zoals Saint Lucia geweldig voor jou. Je kan de hele dag tannen aan het strand en lekker niksen. Perfect!

 

Lees ook: Oeh la la… Dit is de love language van jouw sterrenbeeld

Bron: FEM FEMBeeld: A Honeymoon To Remember