Travel

Vakantiekriebels? Hier moet je naartoe volgens jouw sterrenbeeld

De lente staat voor de deur en de temperaturen stijgen. Heb jij ook alweer last van vakantiekriebels? Zonnen, zwemmen, luieren: we can’t wait! Wij zochten voor je uit naar welke bestemming jij deze zomer het beste kunt afreizen volgens jouw sterrenbeeld.

Zomervakantie

Het is alweer maart, de zon laat zich al vaker zien en over drie maanden is het alweer volop zomer. Hoogste tijd dus om een vakantie te boeken! Tip: doe dit op tijd, anders zit alles al vol. Kun je écht niet kiezen waar je naartoe wilt? We got you. Wij hebben de perfecte vakantieadresjes voor jouw sterrenbeeld voor je opgezocht.

Ram (21 maart -19 april)

Bij jou is er geen twijfel mogelijk: jij gaat naar Griekenland. Op het eiland Kreta is super veel te zien én je kunt heerlijk zonnen op de prachtige stranden die Kreta rijk is. Dit wil je! Ook heb je natuurlijk leuke boulevards waar je je kunt uitleven tijdens het shoppen. Klinkt als een ideale vakantie, toch?

Stier (20 april- 20 mei)

Dansen zit in jouw bloed. Jij zoekt graag de dansvloer op en daarom is de Portugeese feestbestemming Albufeira echt iets voor jou! Maak nieuwe vrienden deze vakantie en neem ze mee op een onvergetelijke avond vol dansen en karaoke!

Tweelingen (21 mei- 20 juni)

Jij gaat naar Cannes in Frankrijk. Daar hebben ze alles wat jij nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie: lekker eten, warm weer en mooie stranden. Ook kan je uren rondlopen door de Franse straatjes. Misschien sla jij nog een mooie Fransman aan de haak. 😉

Kreeft (21 juni- 22 juli)

Luxe hotels en compleet verzorgde tripjes? Nee, dat is niks voor jou. Jij gaat veel liever op avontuur en kamperen! Dit doe je het liefst op camping Appelhof op Terschelling. Je ontmoet er al gauw nieuwe mensen en jullie doen niets anders dan de hele dag zwemmen en barbecueën. Gezellig!

Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Jij houdt van feesten, maar ook van rust. Dit kan natuurlijk allebei samen gaan! Op Mallorca geniet je overdag van de cultuur en de mooie baaitjes, terwijl je ‘s avonds losgaat op de boulevard. Best of both worlds!

Maagd (23 augustus- 22 september)

Op jouw bucketlist staat het maken van een verre reis. Deze droom wordt dit jaar misschien werkelijkheid! Bali is namelijk he-le-maal wat voor jou. Kunnen we alvast boeken?

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Whoah, we’re going to Ibiza! Mooie stranden, leuke boetiekjes, een hippiemarkt waar je je ogen uitkijkt en natuurlijk kun je ‘s nachts los in de vele discotheken! Jij ziet dit helemaal zitten voor deze zomer. Waar wacht je nog op? Boeken!

Schorpioen (23 oktober- 21 november)

Oeh, jij gaat naar Barcelona! Jij wilt graag op citytrip en waar kan dat nou beter dan in deze fantastische Spaanse stad? Siësta, cerveza y sangria! Er is heel veel te zien en te doen in Barca, maar chillen op het strand is ook top.

Boogschutter (22 november- 21 december)

Wauw, jij gaat naar Toscane in Italië! Jij houdt wel van een middagje gezellig borrelen met de meiden. Samen sluiten jullie de middag af met een pizza of pasta onder het genot van een goed glas wijn op een terrasje. Wij zijn jaloers!

Steenbok (22 december- 19 januari)

Jij gaat het liefst met je vriendinnen op vakantie, maar boeken is bij jullie altijd een dingetje. De een wil dit, de ander wil dat… Maar waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Jullie zoeken dit jaar lekker iets dichtbij huis: Noordwijk! Jullie gaan elke dag bakken in de zon en daarna heerlijk een hapje eten en een borrel doen in een hippe strandtent.

Waterman (20 januari-18 februari)

Zon, strand en feestjes: zo omschrijf jij jouw favoriete vakantie Dit jaar reis je af naar het Griekse eiland Kos! Aardige mensen, lekker weer en bovenal heerlijk eten.

Vissen (19 februari- 20 maart)

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Je doet niets liever en daarom ga jij naar Antwerpen! Jij gelooft niet dat er zoiets bestaat als teveel kleding in je kast.