Films & Series

No way! Fabrizio is naar bed geweest met alle overgebleven deelneemsters!

Okey, wij weten dat het Belgische seizoen van de Bachelor veel juicyer is dan het Nederlandse seizoen, maar van het volgende feit slaan wij steil achterover. Loverboy Fabrizio Tzinardis haalt alles uit de kast om erachter te komen wie van de overgebleven meiden hij nou écht het aller leukste vind. Dit doet hij onder andere door er flink op los te zoenen. Maar oh my god, wat wij nu lezen is nog een stukje more shocking!

De laatste aflevering

Elke week zitten wij weer gekluisterd voor de tv. Wij zijn echt gek op het programma De Bachelor, maar dan voornamelijk op de Vlaamse versie. Fabrizio zorgt ervoor dat het nooit saai is in de villa in Griekenland. Ook zien wij seksuologe Goedele Liekens vaak in het programma voorbijkomen. Zij probeert Fabri te ondersteunen in zijn zoektocht naar liefde. Zij moet er echter ook voor zorgen dat Fabrizio het allemaal netjes houdt en hij op het rechte pad blijft. Doet ze haar werk dan wel goed? Hij zoent erop los met verschillende dames!

Spicy 24 uurs-date

De laatste afleveringen van het programma zijn altijd het spannends. Wie krijgt de laatste roos? En wie stuurt hij met lege handen en een gebroken hart naar huis? In de aflevering voor de finale zijn er nog drie dames over. Madieke, Sanne en Margaux. Dit betekent dan ook dat zij met Fabri op 24 uurs-date gaan.

Natuurlijk begonnen de dates romantisch met goede gesprekken. Maar al gauw sloeg dit onschuldige gedrag om. Onze Vlaamse Fabrizio is namelijk naar bed geweest met -jawel- Madieke, Sanne én Margaux! Met ze alle drie! Voordat je echt flauwvalt wil ik je vertellen dat ze niet met z’n vieren tegelijk het bed in zijn gedoken hoor!

Lees ook: OMG! Fabrizio gespot met deze oud-Bachelor deelneemster

Rozenceremonie

Nou, nou de meiden denken het goed voor elkaar te hebben. Hoe konden zij ook weten dat hun nieuwe lover het bed is ingedoken met iedereen? Wel sneu voor Sanne, zij werd naar huis gestuurd. Wij denken wel dat ze hier achteraf erg blij mee is!

Hoe dit bloedstollende seizoen afloopt zien wij natuurlijk in de finale. Spannend!

Bron: BeautifyBeeld: RTL Boulevard

Must reads 👀