Celebs

Aha, hier herken je die ene Temptation verleidster van!

De verleid(st)ers van Temptation Island zijn nog maar net bekendgemaakt, maar hierdoor weten we al dat er heel wat drama te wachten staat in het nieuwe seizoen. Eerst kwam er allemaal juice naar buiten over de koppels die meedoen, en nu is er ook een verleidster die ons wel heel bekend voorkomt… Dit is waar je haar van herkent!

Dit is waar je één van de Temptation Island verleidsters van herkent

Kwam ze jou ook al bekend voor?

 

Temptation Island: Love or Leave

Seizoen 3 van Temptation Island: Love or Leave komt er bijna aan! Over een week kunnen we alweer genieten van alle drama die zich afspeelt in de villa in de Dominicaanse Republiek. Mocht je nog niet bekend zijn met het ”Love or Leave” concept, leggen wij het nog even voor je uit. De singles die meedoen aan Tempa Love or Leave zijn er namelijk niet puur voor de drama, maar omdat ze daadwerkelijk een relatie zoeken! De koppels doen dan ook mee om te kijken of ze wel met de juiste persoon zijn, en of er niet iemand anders voor ze is. En neem het maar van ons aan dat koppels al meerdere keren uit elkaar zijn gegaan omdat één van de twee verliefd werd op een verleid(st)er.

 

Verleidster Michelle

De 24-jarige verleidster Michelle doet mee aan het nieuwste seizoen van Temptation Island. Ze is sinds 4 maanden vrijgezel, en op zoek naar een spontane en ondernemende man. Daarnaast kan ze volgens haarzelf ook goed luisteren en geeft ze goed advies. Zij kwam ons al vaag bekend voor, en nu weten we eindelijk waarvan! Het lijkt er namelijk op dat dit niet de eerste keer gaat zijn dat ze – misschien – een relatie gaat verpesten. Ze werd namelijk een tijdje geleden gespot met Ivo, die mee heeft gedaan aan Are You The One. Hij had alleen op dat moment een relatie met Tessa. Ze heeft hem toen betrapt en zijn uit elkaar gegaan.


Foto: Tom Cornelissen

Bron: FEM FEMBeeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀