Food

Dit is het perfecte drankje voor Koningsdag met bijpassende wijnkoeler

Volgende week kleurt ons land eindelijk weer oranje en kunnen we met zijn alle massaal weer feesten en naar de vrijmarkt. Super leuk en het enige wat je dan nog nodig hebt is een bijpassend Koningsdag drankje met uiteraard ook een bijpassende wijnkoeler en laten we die nou net voor je hebben gevonden! 
 

Dit is het perfecte drankje voor Koningsdag met een bijpassende wijnkoeler

Volgende week blaast de Koning 55 kaarsjes uit en daar moet natuurlijk op gedronken worden en met dit wel heel toepasselijke drankje kan dit nu. HEMA en Lowlander hebben namelijk een Koningsdag biertje uitgebracht dat is gebaseerd op de  tompouce. Nu zul je vast denken die hadden we vorig jaar toch ook? En dat klopt alleen hebben ze dit jaar niet de roze versie van de tompouce in het biertje verwerkt. Nee, de enige echte oranje Koningsdag tompouce is dit jaar aan de beurt en dit biertje heeft niet alleen een oranje kleur, ook lijkt het door de vanille die is toegevoegd net alsof je een hap neemt in een tompouce… Omg, dit biertje moeten we hebben tijdens Koningsdag!

Waar kunnen we het biertje allemaal scoren? 

Het oranje tompouce biertje is natuurlijk verkrijgbaar bij HEMA en als je toch een aantal biertjes gaat scoren bij HEMA kun je meteen even een kijkje nemen bij de draagbare wijnkoeler mét tapkraan die je overal mee naar toe kunt nemen. Want een ijskoud wijntje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Koningsdag met jouw besties aan de gracht. Wees er wel snel bij, want zowel de biertjes als de wijnkoeler zullen waarschijnlijk weer snel uitverkocht zijn… Vis je naast het net? Zoek dan tijdens Koningsdag gewoon iemand in de menigte met een gestreepte rugtas en neem je eigen glas mee. Zo kun je gewoon bij tappen!;) 

View post on Instagram
 

Vier je Koningsdag in de kroeg? 

Toch nog genieten van een oranje tompouce. I.P.A. in de kroeg? Dat kan, want het biertje is dit jaar niet alleen in de winkel verkrijgbaar. Ook is het biertje dit jaar op Koningsdag verkrijgbaar in 55 horecazaken ter ere van Koning Willem-Alexander zijn 55e verjaardag. Proost alvast en geniet met mate! 

 

 

Beeld: Oranje tompouce I.P.A.

Must reads 👀