Films & Series

Omg! Bachelor Thomas in tranen door deelneemster

Het grote avontuur van onze Bachelor Thomas zit er bijna op. Nu is het aan hem om zijn nieuwe grote liefde aan te wijzen. Zijn laatste dagen in het warme Mexio zijn geteld en nu krijg ook Thomas het Spaa umm.. Mexiaans benauwd! Wie van de overgebleven dames neemt Thomas uiteindelijk mee naar Nederland?

Lees ook: Déze dame gaat het hart van Bachelor Thomas winnen volgens Indigo

Een race naar de liefde

Er zijn nog maar drie dames in de race, om de liefde van Thomas voor zich te winnen. Dit zijn Maureen, Inge en Merel. Deze dames worden verrast door al hun vrienden en vriendinnen. Ze hopen zo dat de dames uiteindelijk een goede keuze maken. Toch is en blijft het een strijd tussen de dames. Ze willen natuurlijk allemaal die laatste roos van Thomas winnen. Onze Nederlandse Bachelor kust er ondertussen op los om bevestiging te zoeken bij de dames. Maar of dit lekker ligt bij de kandidaten…

Onderlinge strijd

Ofcource, ontwikkelen de meiden nu langzamerhand ook gevoelens voor Thomas. Maar dat hij met iedereen zoent, valt niet zo lekker. De tijd is aangebroken; het is tijd voor de 24 uurs-dates. En net als het voorgaande seizoen mag Thomas maar twee dames meenemen. Ja, je leest het goed. Dat betekent dus dat er iemand moet afvallen! De Bachelor heeft een amazing date gehad met Merel en hij weet het zeker. Zij gaat mee naar de finale. Merel is dus de eerste die de roos ontvangt.

Dan dropt de bachelor even een bom, alsof het niets is. Hij twijfelt over de verschillende levensstijlen tussen hem en Inge. “Jij wilt het beste voor mij en ik wil het beste voor jou. Maar ben ik het beste voor jou?” Lieve woorden, maar wat betekent dit!? “Tijdens onze laatste date heb ik je gekust. Het voelde goed, maar ik kreeg niet de kriebels waar ik op hoopte. Daarom wil ik eerlijk met je zijn: ik wil je niet langer hier houden. Ik wil je laten gaan.” Auw, pijnlijk!

In tranen door Inge

Thomas werd even emotioneel door zijn eigen woorden. Er sprongen wat tranen in zijn ogen en niet veel later barste hij in tranen uit. Inge daarentegen pakte het aardig goed op. ‘Ik hoop dat je de goede keuze maakt. Het is goed zo.’ Het is zo bijzonder dat iemand zich zo wegcijfert zodat jij misschien wel de juiste keuze kan maken. Dat raakt mij heel diep.” Aldus Inge.

Nou, dat betekent dus goed nieuws voor Maureen. Zij krijgt dan toch écht de laatste rode roos. Thomas lijkt alleen nog niet helemaal klaar te zijn voor zijn lange dates. Hij zit met zijn hoofd bij Inge. “Ik denk vooral aan de mooie momenten die ik heb gehad met Inge. Die zal ik sowieso meenemen.” Deelt hij.

Lees ook: Omg! Thomas geeft uniek cadeau aan Merel

De finale kan je volgende week woensdag bekijken op Videoland. Spannend…

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: RTL Boulevard