Celebs

Zo goed passen Rijk Hofman en Indigo bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Roos-Sanne

Ever since Rijk heeft toegegeven dat hij wel een klein beetje een crush heeft op Bachelor-deelneemster Indigo, zijn wij voor hun aan het rooten! Wat wij ons wel zijn gaan afvragen, is hoe goed ze eigenlijk bij elkaar passen… En wat geeft ons daar nou een beter antwoord op dan de sterren? Let’s see!

Zo goed passen Rijk Hofman en Indigo bij elkaar volgens de sterren

Rijk is geboren op 24 april: dat maakt hem – net als Bachelor Thomas – een Stier, en Indigo is een Ram… Zou dat wel goed kunnen gaan?

 

Lees ook: Zo goed passen Antoon en Carmen bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

 

Ram en Stier in een relatie

In een relatie zoekt de Stier een partner die een hechte, intense connectie aan wil gaan. En zoals we allemaal weten is de Ram één van de meest intense sterrenbeelden in de dierenriem. Hierin zijn ze dus een perfecte match! Daarbij zoeken ze allebei iemand met doorzettingsvermogen om een relatie te laten werken, en dus niet iemand die bij de kleinste tegenslag opgeeft. Nu staan zowel een Ram als een Stier bekend om het hebben van een giga doorzettingsvermogen! So if they can work things out, is een intieme en hechte relatie tussen deze twee sterrenbeelden een gegeven.  

 

Problemen

Het is alleen nog wel de vraag of ze dat kunnen. De Stier heeft namelijk nogal een handje van jaloezie, en de Ram heeft een vrij kort lontje. Daarbij komt ook nog dat de Ram het liefst confrontatie vermijdt, en de Stier te koppig is om in gesprek te gaan. Hierdoor kunnen ruzies lang duren, en kunnen ze wrok gaan koesteren. 

Als laatste probleem komt het avontuurlijke karakter van een Ram, waardoor die niet graag lang op één plek wil blijven. Ondanks de Stier op z’n tijd een avontuur best leuk vindt, kan hij ook heel lui zijn en blijft hij graag op één plek. Hierdoor kan het gebeuren dat de Ram de Stier te saai gaat vinden, wat voor frictie tussen de twee kan zorgen.

 

Zou de relatie dan wel kunnen werken?

Ja, wij denken van wel. Sterrenbeelden moet je natuurlijk met een korreltje zout nemen; iemands sterrenbeeld is namelijk niet 100% accuraat, mede door alle planeten die invloed hebben op iemands karakter. Daarnaast zijn de problemen die ze met elkaar kunnen krijgen allemaal dingen waaraan gewerkt kan worden. En aangezien ze zo’n doorzettingsvermogen hebben, kunnen ze daar best uitkomen. 😉

Beeld: RTL Boulevard