Travel

Deze Airbnb in een grot in Italië wil jij echt bezoeken!

Kan je het struinen op Airbnb een verslaving noemen? Wij doen niets anders dan de hele dag door zoeken naar een leuk vakantieverblijf. En jaja, we hebben er weer eentje! Deze Airbnb staat in Italië en deze is écht insane!

Lees ook: Dit zijn negen reizen voor de negen levensfasen die je echt moet maken

Puglia

Dit mooie appartement staat in Puglia in Italië. Lecce in Puglia is echt één van de mooiste plekjes die je daar gaat vinden. Je hebt er de mooiste architectuur en je kan er heerlijke pizza’s eten! Als je toch in Lecce bent, ga even naar Piazza Sant’Oronzo. Dit is één van de grootste pleinen uit de buurt er je vindt er een prachtig Romeins amfitheater. Dit wil je niet missen!

Zo’n mooi dorpje, dat zal wel duur zijn. Nou, dit valt heel erg mee. Het is niet veel duurder dan de prijzen die wij hier in Nederland kennen. De prijzen kunnen soms zelfs goedkoper zijn. Dus ik dat het tijd is voor een lekker wijntje aan de helderblauwe zee!

Airbnb met zwembad grot

Het plaatsje Puglia is dus al bijzonder mooi, maar deze Airbnb is dat zeker ook! Deze Airbnb bevindt zich namelijk -je zal het niet geloven- in een grot! In de beschrijving van de Airbnb zetten de bewoners het volgende:

“Ostuni House Cave is een zeer mooi appartement in het historische centrum, met een privézwembad in de grot. Het is voor uw exclusief privégebruik met verwarmd water en is het hele jaar door beschikbaar. Het water wordt verwarmd met een maximumtemperatuur van 33 graden.
Het zwembad heeft een bubbelbadgedeelte en een watervalgedeelte.
Huis Cave en uitgerust met alle voorzieningen is de ideale plek om aangename dagen in ontspanning door te brengen. Dankzij deze strategisch gelegen ruimte, hoef je niets op te geven”

Wat je voor deze geweldige Airbnb moet neerleggen? Zo’n 130 euro per nacht! Een koopje voor alles wat je ervoor terugkrijgt. Let wel op: de prijzen verschillen qua periode. In de vakanties zal de Airbnb een stuk duurder zijn.

 

Pure luxe

Waarom zou je in vredesnaam in een grot Airbnb willen verblijven? Umm, omdat het kan! Het appartementje is geweldig mooi. Je zou zo de hele dag kunnen zwemmen in het ondergrondse zwembad. Ook kan je heerlijk relaxen in je mooie bed. Heer-lijk!

Lees ook: Instagram vs. reality: deze hotspots op vakantie lijken véél mooier op Instagram

Heb jij nog niets op de planning staat voor de aanstaande vakantie?  Dan weet je waar je een kijkje moet gaan nemen!

Bron: fem-femBeeld: Airbnb