Beauty

Omg! Dit wordt dé haarstijl van deze lente!

We hebben laatst een artikel geschreven over dé haartrends van deze zomer! Toch is er nu een andere haarstijl helemaal hot and happening – helemaal inspired door Coachella. Deze moet jij zeker eens dragen! Het is een vlecht, maar dan anders dan je gewend bent. Ben jij benieuwd naar de ‘boho-chique vlecht’? Dan moet je écht even verder lezen.

Boho-chique vlechten

Instagram staat vol met celebs die de boho-chique vlechten dragen. Wij snappen het wel, want het staat heel cute! Het is een vlecht die niet heel moeilijk is om te maken. Verdeel je haar in een middenscheiding, maar hang de twee voorste plukjes los waar je de rest losjes invlecht. Het is een heerlijke coupe voor op vakantie. Juist wanneer je niet veel zin hebt om je haar te doen, kan je deze vlecht makkelijk creëren. Fun!

Trendsetters

Zoals eerder verteld staat Instagram vol met deze haarstijl. Wie deze trend zijn begonnen? Modellen Hailey Bieber en Rosie Huntington-Whiteley hebben laten zien hoe zij de vlecht dragen. Nu volgen er veel meer celebs die deze haarstijl stylen. In 2021 was het een hele hype om je haar in te vlechten als de zogeheten ‘baby braids’. Dit waren dan meestal twee vlechtjes. Nu met de boho-chique style is je haar ingevlochten in één vlecht. We love it!

View post on Instagram
 

Hoe te stijlen?

We weten echt zeker dat zometeen iedereen met deze vlechten loopt. Lekker met dit warme weer je haren uit je gezicht laten. Stijl het met een leuk zomerjurkje en een paar flipflops eronder en you ready to go!

Lees ook: Trendalert! Dit zijn de leukste haarstijlen voor de lente 2022

Bron: Bazaar

Must reads 👀