Love

Klaar met swipen? Met deze app ga jij (finally) echt op date!

Na eindeloos scrollen, naar rechts swipen en mislukte dates nogsteeds niet the one gevonden? Tell us all about it… Als wij alleen al denken aan het woord ‘daten’ worden wij bloednerveus. Er zijn zoveel dating apps dat we heel goed begrijpen hoe je even helemaal klaar kan zijn met eindeloos online matchen zonder resultaat en de apps het liefst allemaal verwijdert. Maar we’ve got you, girls. Wij hebben de op offline-gerichte dating app Inner Circle getest die daten echt even op een andere manier aanpakt. En dit is waarom die wél werkt.

 

Byebye catfishes 

Ja, we know dat er genoeg potentiële dates te scoren zijn op verschillende datingapps. Maar hoeveel van die dates zijn nou echt de moeite waard? Als je je tijd al eens eerder hebt verspild aan mensen met nep-profielen dan weet je hoe vermoeiend dat is. Met Inner Circle weet je zeker dat zodra je met iemand matcht, je bent gematcht met de persoon van de foto’s. Klinkt logisch, maar in de online realiteit van nu blijkt dat helaas niet altijd zo vanzelfsprekend… 

In tegenstelling tot de meeste andere dating apps heeft Inner Circle namelijk een heel team van echte mensen die alle profielen checken. Zo worden catfishes direct geblokkeerd, worden spammers er zonder pardon uitgegooid en kunnen mensen met slechte bedoelingen niet eens lid worden van de app: sounds like a dream! Toch een stuk leuker swipen als je er echt zeker van kunt zijn dat mensen zijn wie ze zeggen dat ze zijn. 

 

Date inspiratie = transpiratie

We weten allemaal hoe stressvol het is om de perfecte plek te vinden om heen te gaan met jouw date. Niet te luidruchtig, niet te duur, zeker niet te intiem. Maar maak je hier voortaan geen zorgen meer over: Inner Circle heeft heel veel goede ideeën.

In de app hebben ze namelijk de ‘Discover tab’. Hier helpt Inner Circle jou met het bedenken van waar je heen moet gaan met jouw date en geeft je inspiratie; van georganiseerde evenementen (hierover later meer) tot uitgebreid geteste date plekken bij jou in de buurt. Je kunt zelfs matchen met andere leden op basis van de locaties die jullie allebei leuk vinden. Goals! 

 

Go offline

Het leuke aan Inner Circle is dat ze georiënteerd zijn op de offline-ervaring. De app heeft dus als doel om jou op een echte date te krijgen. Sterker nog: als je geen hulp meer nodig hebt met het bedenken van een date, en eigenlijk al precies weet wat (of waar) je (heen) wilt, heeft de app ook een ‘Wie heeft er zin in …’ functie. Die kun je gebruiken om een soort status update te posten met je ideale date plek in gedachten, en om te zien of er misschien andere leden zijn met dezelfde plannen. Als je een date wilt scoren in het echte leven is dit dus dé manier om dat voor elkaar te krijgen. 

Dus… je weet wat je moet doen. Meld je vandaag nog aan voor Inner Circle en ga offline! Wij weten zeker dat je niet teleurgesteld zal zijn. You go girl! 

– Dit artikel is in samenwerking met Inner Circle – 

 

Bron: Inner CircleBeeld: Inner Circle