Lifestyle

OMG: de surfcollectie van de IKEA is vanaf vandaag live en wil je hebben!

Roos-Sanne

IKEA staat natuurlijk bij ons allemaal bekend als een van de meest geliefde interieurwinkels ooit. Nieuw kastje nodig? IKEA. Nieuwe decoratie voor in je kamer scoren? IKEA. Knusse kussentjes voor op je bed? Ja, je snapt ‘m wel. Maar nu heeft de IKEA een nieuwe collectie uitgebracht waar we álles van willen scoren: namelijk hun World Surf League collectie!

De nieuwe World Surf League collectie van IKEA wil je nu scoren!

De nieuwe World Surf League collectie van IKEA is perfect voor iedereen die van de zomer en van het strand houdt. Oftewel, voor iedereen ever ;).

 

World Surf League

IKEA brengt deze collectie uit samen met de World Surf League (WSL), dat is een organisatie die surfers vertegenwoordigt en samenbrengt. Dit doen ze al sinds 1976! Surfers van over de hele wereld hebben meegewerkt aan deze collectie. En als jij een beach lover bent, zoals wij, is deze collectie perfect voor jou. In deze WSL-collectie zit namelijk een draagbare barbecue, een superleuke strandtas – voor je surfspullen, bijvoorbeeld 😉 – en nog veel meer leuke dingen!

 

Het design

Ruim 3500 surfers uit landen zoals Japan, Brazilië, Hawaï en Zweden hebben meegewerkt aan deze collectie. Ook oud-professionals Rob Machado en Kassia Meador hebben eraan meegewerkt! Daarbij hebben ze heel erg gekeken naar de functionaliteit en kwaliteit van de producten, en is het aangepast waar dat nodig was. Op die manier is het niet alleen helemaal fashionable, maar ook superhandig als je van watersport houdt of gewoon vaak op het strand te vinden bent. En het allerbeste aan deze collectie: het is duurzaam gemaakt! De producten zijn namelijk gemaakt van gerecycled afval uit de oceaan, en andere materialen die hergebruikt kunnen worden zoals katoen, bamboe en hout.

 

Inhoud van de collectie

De collectie is letterlijk voor iedereen: of je nou naar het strand gaat om te genieten, of om watersport te beoefenen, het komt altijd goed van pas. Onze favoriet? De strandtas: hij is namelijk groot genoeg zodat je je er staand in om kan kleden (hoe handig?!), en hij heeft een dubbele bodem voor je natte zwemkleding. Daarnaast zit er ook nog een super stylish strandstoeltje bij, leuke handdoeken, een zonnehoedje, een zonnescherm en een houten handsurfplank. Wat wil je nog meer? Happy Summer! 

 

Lees ook: 5x hippe strandtentjes aan de Nederlandse kust

Lees ook: 10 gedachten die door je hoofd heengaan terwijl je op het strand ligt