News

Déze dame gaat het hart van Bachelor Thomas winnen volgens Indigo

Het einde van de Bachelor is in zicht: op dit moment strijden alleen nog Maureen, Merel en Inge om het hart van Thomas. We zijn dus allemaal al volop aan het speculeren over wie de Bachelor nou echt gaat winnen. Ondanks de winnares nog niet bekend is, heeft deelneemster Indigo wel een vermoeden!

Deze dame gaat de Bachelor winnen volgens deelneemster Indigo

In de vorige aflevering van de Bachelor werd Indigo naar huis gestuurd. Nu heeft zij een voorspelling gedaan wie zij denkt dat de Bachelor gaat winnen. Zou het overeen komen met de uitgelekte winnares? En zo niet, wie zit er dan naast?

 

Voorspelling Indigo

In een interview met het tijdschrift van Chantal Janzen, &C, vertelt ze wie zij denkt dat de Bachelor gaat winnen, en ze lijkt nogal zeker van haar antwoord. ”Inge,” zegt ze. ”Inge was mijn beste vriendinnetje daar en ik zag aan alles dat als hij naar haar keek, hij vrolijk werd.” Wel geeft ze toe dat het lastig is om Thomas te lezen. ”Op dat moment was ik helemaal team Inge, maar het kon letterlijk alle kanten opgaan. Thomas was eigenlijk echt niet te peilen. Hij kan heel lief doen, maar je een aflevering later toch naar huis sturen,” zegt ze erover.

 

Uitgelekte winnares

Vorige week onthulde juicekanaal Reality FBI wie de winnares was van de Bachelor Nederland én België. Ondanks er geen bewijs was dat deze dames het programma ook daadwerkelijk zouden winnen, waren we er allemaal best zeker van. We dachten namelijk dat Merel de Bachelor zou winnen. Maar nu krijgen we daar toch onze twijfels bij. Is het wel echt Merel? Of is Indigo tóch beter in het peilen van onze Bachelor dan ze zelf dacht, en gaat Inge het hart van Thomas veroveren? Op het definitieve antwoord moeten we nog heel even wachten.

Bron: &CBeeld: De Bachelor

Must reads 👀