News

Baby news: deze EOTB-ster wordt vader!

Roos-Sanne

De meeste mensen die meedoen aan Ex on the Beach houden wel van een feestje en flink wat drama. Veel oud-deelnemers blijven na het programma dan ook happily single, maar voor een paar is dit een ander verhaal. Oud-deelnemer Robin ontmoette niet lang na het programma de liefde van zijn leven. En het leukste nieuws: de twee zijn opnieuw in verwachting! 

Cute: deze oud-deelnemer van Ex on the Beach krijgt een kindje!

Wij feliciteren de parents to be met dit geweldige nieuws!

 

Seizoen 3

In 2018 deden de sexy singles Channah, Alex, Elodie, Jordan, Jamecia, Nico, Lie en Roy mee, voor wie allemaal exen de zee uitgespoeld kwamen. Eén van die exen was Robin de Rouw, hij is de ex van Geneviève, die als ex van Alex de zee uitkwam. Hij zei destijds dat hij wel een toekomst zag met Geneviève, maar die deelde dat gevoel helaas niet. Niet lang na de opnames van het seizoen, kreeg hij een relatie met Rowena, waarmee het nog steeds dikke mik is.

 

Lees ook: op déze datum komt het nieuwe seizoen van Ex on the Beach!

 

In verwachting

De twee zijn dus inmiddels al vier jaar samen, en hebben al een dochtertje. En nu zijn ze in verwachting van een tweede kindje! How cute?! Het stel deelde het leuke nieuws via Instagram. Hij plaatste een foto waarop hij en Rowena een foto van een echo vasthouden, en hun dochtertje tussen hun in zit. Alle drie dragen ze een pet waar ”Mom”, ”Big Sis” en ”Dad” opstaan. ”Our biggest gift🤎 We are expecting a baby!” schrijft hij erbij. Op het nieuws komen veel positieve reacties: mede-EOTB ster Bad Boy Brody feliciteert hem, samen met meer dan honderd anderen. Ook namens ons: gefeliciteerd!

 

Lees ook: Harrie van Ex On The Beach komt met eigen datingshow

Bron: Instagram @robinderouwBeeld: MTV