News

Yes! Jaimie Vaes komt met derde seizoen van haar eigen serie!

Roos-Sanne

Jaimie Vaes heeft sinds een tijdje haar eigen serie op Discovery+. In Jaimie Vaes: In the Vaes Lane laat ze haar luxeleventje zien, en wij zijn er helemaal verslaafd aan! In haar eigen serie volgen we haar hectische, maar toch ook heel glamoureuze leventje in de schijnwerpers. And we are loving it!

Yes! We kunnen binnenkort weer genieten van Jaimie Vaes: In the Vaes Lane!

Wij zijn benieuwd wat ze dit seizoen aan ons gaat laten zien!

 

Jaimie Vaes: In the Vaes Lane

Naast dat Jaimie een – nogal succesvolle – influencer is, is ze ook nog moeder van Lìo en werkzaam bij MTV. Nogal een druk leventje, dus! In Jaimie Vaes: In the Vaes Lane volgen we haar leven: zowel de goede, als de slechte tijden. In seizoen één zagen we vooral luxe in Ibiza: haar prachtige villa, de oneindige beauty behandelingen en de leuke tripjes met vriendinnen. Seizoen twee ging er iets anders aan toe. Tijdens seizoen twee moesten de opnames namelijk tijdelijk stilgelegd worden door het ”Ibiza-incident”, waarbij Lil Kleine werd verdacht van mishandeling. 

 

Tóch wel opnames

Afgelopen februari meldden de makers van het programma dat er nog geen plannen waren voor het derde seizoen van Jaimie Vaes: In the Vaes Lane. Dit had toen te maken met de mishandeling door haar ex-verloofde Lil Kleine. Gelukkig gaat het inmiddels al veel beter met haar, wat ook betekent dat het nieuwe seizoen van Jaimie Vaes: In the Vaes Lane in volle gang is. Dit maakte ze via haar Instagram Stories bekend. Ze plaatste een video van de crew die aan het filmen was. ”Yes honey! SEASON 3 is a fact” schreef ze erbij. Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen te zien is!