News

Nu al me-ga veel juice over de nieuwe Temptation Island koppels!

Wij zijn razend benieuwd naar het nieuwe Temptation Island seizoen. De koppels zijn nog maar net bekend gemaakt, en er gaan nu al wat geruchten de ronde. Als wij Moncia Geuze moeten geloven wordt dit seizoen vet juicy! Roddelkoningin LifeofYvonne laat zich dit geen tweede keer zeggen en is direct op onderzoek gegaan.

Lees ook: Yes: dit zijn de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

Linde en Jan Sietse

Één van de nieuwe koppels van het seizoen zijn Linde en Jan Sietse. Met een programma als Temptation Island weet je wel hoe laat het is. De gekste koppels komen voorbij. Nu is het dus de beurt aan Linde en Jan Sietse, maarehh wie zijn deze twee precies? Linde is een blonde dame van 24-jaar oud. Ze is erg sociaal en heeft sinds één jaar een relatie met Jan Sietse. Een jaar samen zijn en dan al meedoen aan zo’n programma? Dan moet je wel heel zeker zijn van je zaak.

Lees ook: OMG: déze Tempa ster wil nog een keertje meedoen

Over Jan Sietse kunnen wij vertellen dat het een grappige jongen schijnt te zijn. Het is een Ex-Marinier en een beetje eigenwijs. Geen big deal zou je denken. Toch kreeg Yvonne al wat vreemde berichtjes over hem binnen. “Ik krijg bizar veel binnen over deze gozer, genaamd Jan Sietse. Heeft een erg slechte reputatie want meiden in m’n DM noemen hem een pathologische leugenaar”, aldus Yvonne. Nou, dat belooft veel goeds!

Annebel en René op Tinder

Het wordt allemaal nog veel juicyer! Koppel Annebel en René lijken op het eerste gezicht een normaal stelletje. Annebel werkt als medewerkster bij een klantenservice en René verdient zijn geld met het zijn van een beveiliger en personal trainer. Maaarr oordeel niet té vroeg… Het stel is namelijk gespot op Tinder. Ja, het stel. Niet apart. Ze zijn namelijk naar iemand opzoek die hun “huisfeestje” komt joinen… What!? Wij vragen ons nu wel af hoe dit in het programma gaat verlopen. Vertrekken ze uiteindelijk met z’n tweeën of met z’n drieën/vieren?

In ieder geval, dit wordt een mega juicy seizoen. We can’t wait!

Bron: FEM FEMBeeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀