Celebs

Whut? Zo zag Bachelors Romy er vroeger uit

Met spanning wachten wij op de finale van De Bachelor. Één ding weten we wel: er zijn al behoorlijk wat dames naar huis gestuurd. Zo ook Bachelors Romy. Kijkers van het programma geven hun felle mening over de blondine. Maar wie is Romy nou buiten De Bachelor camera’s en hoe zag ze er vroeger uit?

Moeilijke jeugd

Wij kennen Romy (26) als de knappe blondine die niet op haar mondje is gevallen. Maar hoe is Romy nou echt, buiten de camera’s om?

Romy heeft eerder laten weten dat ze een moeilijke jeugd heeft gehad. Zo deed ze eerder de ’10yearschallenge‘. Dit is een challenge waarbij je een foto van jezelf laat zien van 10 jaar geleden en er een foto naast legt van jezelf nu. Onder die post schreef ze toen het volgende: “De meesten van jullie kennen mij als de schoonheidskoningin die ik nu ben, altijd positief en energiek. Veel van jullie weten eigenlijk niet dat ik vroeger jaren aan ernstige depressies en eetstoornissen leed, en uiteindelijk 1,5 jaar in een psychiatrische inrichting belandde!”

Ook heeft Romy het moeilijk gehad met het verlies van haar vader. Hij overleed in 2014 door de gevolgen van een vliegtuigcrash.


Romy met haar vader

Romy vroeger

Romy haar Facebook staat vol met plaatjes uit de oude doos, maar hoe zag Romy er uit toen ze echt klein was? Nou, wij hebben Facebook afgespeurd en zijn op een paar prachtig plaatje uitgekomen, houd je vast; deze zijn echt hilarisch:

 
Dit is kleine Romy, met haar zus Amy         Romy met haar toemalige boyfriend.

 
Een echt pareltje                                         Proost!

Lees ook: Deze Bachelor deelneemster is de ex van Giel Beelen

Ondanks haar moeilijke jeugd, probeert Romy er altijd het beste van te maken. Samen met haar vrienden en haar zus doet ze veel leuke dingen -dit is te zien op haar Facebook-. De beauty is druk bezig met missverkiezingen en natuurlijk met het vinden van een nieuwe lover. Wij wensen haar heel veel gelukkig in de toekomst!

Beeld: @romystruik