Celebs

Wow: dit is de superknappe (!) vriendin van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer is dé zanger van dit moment. Met zijn liedjes als ‘Ik Ga Zwemmen’ en ‘Bieber Van De Kroeg’ staan wij op vrijdag- en zaterdagavond lekker te swingen in de club. Maar hoe ziet zijn privéleven er eigenlijk uit? Heeft hij een vriendin die hem steunt? Jazeker, en ze is mega knap!

Jennifer van Ooijen is de superknappe vriendin van Mart Hoogkamer

Mart weet zeker dat hij en Jennifer voor altijd bij elkaar zullen blijven. Hoe cute?! Maar wie is ze eigenlijk?

 

Jennifer van Ooijen

De 27-jarige Jennifer van Ooijen is dus de vriendin van Mart Hoogkamer. Als je even door haar Instagram scrolt, zie je al direct dat ze houdt van fashion en make-up. Dat mag ook wel, want for a living is ze make-up artiest! Ze doet vooral make-up voor feestjes en voor bruiloften. Dan hoeft ze in ieder geval geen make-up artiest in te huren voor haar eigen bruiloft ;).

 

Lees ook: alles wat je moet weten over de mega knappe vriendin van Cole Sprouse

 

Daarnaast heeft de beauty ook nog een eigen fashion boetiekje. Die heet ‘Kenza We Love Fashion’, en is gevestigd in de Noord-Brabantse stad Rosmalen. Daar verkoopt ze allemaal super stylish kleding, schoenen, sieraden en ook haar eigen zelfbruiner! 

 

Hun relatie

Ondanks het nu heel goed tussen de twee lijkt te gaan, is dit niet altijd al het geval geweest. Ze zijn namelijk vorig jaar een tijdje uit elkaar gegaan, omdat ze langs elkaar heen leefden. Gelukkig is dat weer helemaal goed gekomen! Ze lijken allebei zeker van hun zaak: ze willen met elkaar trouwen. Jennifers naam staat dan ook al op het lichaam van Mart getatoeëerd! 

Hoe de twee elkaar ontmoet hebben? ”Een vriend van me liet een Instagram-filmpje van haar zien, waarop ze aan het zingen was: moet je kijken, wat een kanjer. Ik riep toen dat dit het meisje was met wie ik zou gaan trouwen,” vertelt hij aan Beau Monde. ”Ik stuurde haar een berichtje dat ze zo’n goede stem heeft. Weet je wat ze terugstuurde? Jij niet!”

Gelukkig heeft het toch allemaal gewerkt, want de twee zijn inmiddels al een halfjaar gelukkig samen. ”Jen is de vrouw voor mij,” vertelt hij. Hij weet zeker dat hij met haar gaat trouwen. Wij wensen het happy couple alle liefde en geluk toe!

 

Lees ook: dit is de vriendin van rapper Snelle

Must reads 👀