Celebs

Wow, zo ziet Pippi Langkous er nu uit

Dit is toch onze jeugd. Pippi Langkous die samen met Meneer Nilsson en haar paard Wittje in Villa Kakelbont woonde. Ze maakte samen met haar vrienden Tommy en Annika de gekste avonturen mee. Maar heb jij je nooit afgevraagd hoe onze grote vriendin Pippi er nu uitziet? Hint: het is shocking!

Lees ook: Onherkenbaar: Zo ziet Knofje er nu uit

Inger Nilsson

Pippi Langkous is momenteel 62 jaar oud. Haar echte naam is dan ook geen Pippi, maar Inger Nilsson. Inger was pas 8 jaar oud toen ze werd gecast voor de rol als Pippi Langkous. Dit is haar goed afgegaan, want de serie was een wereldhit! In 1975 heeft ze ook een award ontvangen voor haar rol als Pippi. Ze kreeg namelijk een award voor “Most Popular Personage”. Je zal Pippi nu bijna niet meer herkennen. De actrice is een stuk ouder geworden en heeft helemaal geen rode vlechten, maar gewoon blonde lokken! Dit is Inger nu:


Carrière

Inger heeft haar meeste succes te danken aan haar rol als Pippi. Maar na deze show heeft de actrice zeker niet stil gezeten. Zo heeft ze namelijk in de roman ‘Gripsholm’ gespeeld. Ook heeft ze in verschillende series meegespeeld. Wat Inger in de toekomst nog wil doen is nog onduidelijk. Maar wij verwachten dat ze nog wel vaker zal meewerken aan films en series.

Lees ook: Zo ziet Renesmee, het dochtertje van Edward en Bella uit Twilight, er nu uit

Tommy en Annika

De serie Pippi Langkous draait natuurlijk om de wilde avonturen van Pippi, maar ze was nooit alleen. Samen met haar vriendjes Tommy en Annika gingen ze altijd de wijde wereld in. Nu vraag je je mischien ook af hoe zij er nu uitzien. Tommy lijkt wel dezelfde man en Annika lijkt ook nog redelijk op haar voegere zelf. Dit zijn Tommy en Annika (en Pippi) nu:

En zeg nou zelf, geen spat veranderd! Ze zijn alleen een stukje ouder geworden that’s it. De drie zien elkaar regelmatig nog. Dat zal ook wel, want ze hebben vast een goede vriendschap overgehouden aan dat jarenlang samen acteren.

Bron: GirlsceneBeeld: Nouveau

Must reads 👀