Celebs

How? Monica Geuze voor de 3de (!) keer bestolen

Het zit Monica Geuze allemaal niet mee. De vlogger is voor de derde (!) keer bestolen. Vorig jaar is er twee keer ingebroken in haar auto. Nu is dit opnieuw gebeurd! Monica deelt dit op haar Instagram. Je vraagt je toch af hoe dit nu al voor de derde keer kan gebeuren…

Lees ook: Alles wat je wil weten over de vriend van Monica Geuze

Drie keer is scheepsrecht

Zaterdagavond is er dus opnieuw ingebroken in de auto van Monica. Of course, is de vlogger behoorlijk van slag. Ze deelt dan ook het volgende op haar Instagram: “Thanks aan de 2 zwervers die vannacht om 03:00 mijn auto hebben opgeruimd. Lekker mama trots maken op de zaterdagavond.”

Monica is vorig jaar al twee keer eerder bestolen. Na de eerste inbraak in haar auto heeft ze speciaal folie over haar raam laten plakken, zodat inbreken moeilijker wordt. De ruiten waren toch ingetikt, maar door de folie waren de ramen niet helemaal verwoest. Ook is er keer ingebroken in de woning van Monica. Op dat moment was ze (gelukkig) op vakantie.

Gestolen spullen

Tijdens de inbraak in haar auto zijn er deze keer behoorlijk wat dure spullen gestolen. Zo is haar Burberry trenchcoat en een paar Dsquared2 boots gestolen. “Ik hoop dat jullie de show stelen met mijn Burberry trenchcoat en jullie een hoop vrouwtjes mogen verleiden met die prachtige maar vooral sexy Dsquared2 boots.” Laat Monica weten in een story.

Lees ook: Monica Geuze neemt drastisch besluit over haar woning

Waar de auto stond op het moment dat er werd ingebroken is niet bekend. Wij hopen voor Monica dat ze nog meer veiligheidsmaatregelen neemt, om een eventuele volgende inbraak te voorkomen.

Beeld: Instagram @monicageuze

Must reads 👀