Celebs

Dit zijn alle lovers van Jim Bakkum!

Jim Bakkum is natuurlijk dé cutie van de Nederlandse acteerwereld. Hij is superknap, en een mega goede acteur. Hij speelt vooral in Nederlandse, zoetsappige romcoms, waar hij in iedere film een andere vrouw aan de haak slaat. Maar wie zijn nou ál zijn lovers?

Alle lovers van Jim Bakkum op een rijtje

We gaan even lekker in zijn verleden duiken en zijn exen doorspitten. Ook niet geheel onbelangrijk: zijn film-lovers ;).

 

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser was de eerste echte vriendin van Jim Bakkum. Hij noemde haar dan ook zijn ”eerste grote liefde”, cute! In 2003 kregen ze een relatie, toen hij nog maar 16 jaar oud was. Ze hebben ook een tijdje samengewoond, maar in 2006 besloten ze toch een punt te zetten achter hun relatie. Ondanks ze dus al mega lang uit elkaar zijn, spreken ze allebei nog heel positief over elkaar. 

 

Bettina Holwerda

In 2006, na de break met Gaby, ontmoette Jim Bettina. Het was meteen dikke mik, want datzelfde jaar kregen ze nog een relatie! Bettina is acht jaar ouder dan Jim, maar dat leeftijdsverschil heeft voor de twee nooit wat uitgemaakt. In 2011 zijn ze getrouwd, en op dit moment zijn ze nog steeds gelukkig samen met drie prachtige kindjes!

 

Lovers on screen

Bij Jim zijn we eigenlijk ook wel heel benieuwd naar alle vrouwen die hij on screen heeft gedate. Laten we beginnen bij het begin: Verliefd op Ibiza, een film uit 2013. Hier speelde hij de manager Lars, die als een blok viel voor Irma. Irma is alleen veel ouder dan Lars, en daar hebben ze wel enige moeite mee. Maar uiteindelijk zijn ze toch een happy couple!

Daarna, Onze Jongens. De film gaat natuurlijk over een paar mega knappe strippers, maar er zit ook wel een romantisch verhaal in. Hij ontmoet tijdens het uitgaan Katja, een meisje waar hij eigenlijk direct voor valt. Maar zodra dat een beetje overgewaaid is, deelt hij het bed met de vrouw van Bas; zijn beste vriend! Gelukkig komt alles op het einde weer helemaal goed.

Dan is er ook nog Zwaar Verliefd! deel 1 én 2. Daar gaat hij op het begin met de ”domme arrogante bitchy verkoopster”, maar daarna wordt hij smoorverliefd op zijn dierenarts; Isa. Ondanks ze soms hun problemen hebben samen, komen ze er telkens weer uit. Dit is ons favoriete koppel van al zijn on screen romances!

Toen kwam er een vervolg van Onze Jongens: Onze Jongens in Miami. Zijn relatie met Katja is voorbij, dus hij gaat samen met Bas naar Miami om daar een stripclub te openen. Ook hier ontmoet hij weer een meisje waar hij head over heels verliefd op wordt: Lola. 

In de film Casanova’s gaat de onzekere journalist Bas undercover om een datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach geeft namelijk, samen met haar vriend, tips om een man binnen een paar dagen in de ultieme casanova te veranderen. De vrouw die deze les geeft, is alleen de jeugdliefde van Bas! We zullen het einde nog niet spoilen, maar je snapt vast wel wat er allemaal gaat gebeuren ;).

De laatste romcom waar Jim in heeft gezeten is Just Say Yes. De film gaat over Lotte, de producer van een tv-zender. Zij is al jarenlang samen met haar vriend, Alex. Ze hoopt dan ook dat hij haar eindelijk ten huwelijk zal vragen, maar dat gebeurt maar niet. Dan ontmoet ze Chris (Jim), waar ze steeds closer mee wordt. Haar relatie met Alex staat op knappen, en ze krijgt steeds meer gevoelens voor Chris. Ook hierbij zullen we niet spoilen hoe het eindigt, maar je wil deze film zeker gezien hebben!