Films & Series

Netflix films: Verliefd Op Ibiza

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Verliefd Op Ibiza.

Netflix films: Verliefd Op Ibiza

Deze film is alweer een tijdje oud en als je van Nederlandse films houdt, dan ken je deze klassieker waarschijnlijk wel. Het is vaak zo dat als er voor een Nederlandse film acteurs en actrices nodig zijn, je vaak wel dezelfde mensen ziet. Maar dat maakt ons niet uit, want ook de knappe Jim Bakkum speelt erin mee.

View post on Instagram
 

Story

Iedereen weet dat Ibiza hét feesteiland is onder de jongeren (en ouderen trouwens ook). De mooie witte stranden, de mega blauwe zee, de clubs en de aantrekkelijke mensen maken het eiland. Het verhaal gaat over elf mensen gesplitst in vier verhaallijnen. Sommige verhaallijnen lopen over in elkaar, maar iedereen komt met zijn eigen reden naar het eiland. Alle verhaallijnen komen bij elkaar als Armin van Buuren komt draaien op Ibiza. Hoe zal dit aflopen? Bekijk de trailer hieronder.

Jaar: 2013
Leeftijd om te kijken: 12 jaar
Duur: 1 uur en 56 minuten
Categorie: romantische films

Lees ook:
Netflix Films: Lion
Netflix films: Onze Jongens In Miami

 
Bron: NetflixNL, MoviemeterBeeld: A-FILM