News

OMG: hieruit blijkt dat Rosanna en Niels gewoon nog samen zijn!

Rosanna en Niels kennen we als het meest spraakmakende koppel van Temptation Island óóit. Zelfs nadat ze meerdere keren aan het avontuur hebben meegedaan en de test ”overleefden”, lijken ze toch elke keer weer opnieuw in de spotlights te komen. Laatst met hun break up, maar ook nu weer. Het schijnt namelijk dat ze hun break up in scene hebben gezet!

Proof: Temptation’s Rosanna en Niels zijn gewoon nog samen

Had jij verwacht dat hun break up in scene was gezet?

 

”Definitief uit elkaar”

Nu net een maand geleden kwamen Rosanna en Niels met het nieuws dat de twee nu definitief uit elkaar zouden zijn. De twee waren al meerdere keren uit elkaar geweest – en weer bij elkaar gekomen – dus maakten ze duidelijk dat het nu definitief klaar zou zijn. Ondanks veel mensen al speculeerden dat hun break up niet echt was, was er nog geen bewijs voor. Tot nu!

 

Verklapt via social media

De fans kregen door dat het een leugen was toen er twee foto’s op Instagram werden gezet: ééntje plaatste Niels. Hij plaatste namelijk een Story op Instagram waarop hij zijn nieuwe schoenen liet zien. Het zijn zwarte, lakleren schoenen met een wit stiksel langs de rand. Schoenen die nogal opvallen, dus! De tweede foto is een foto die Rosanna in haar Instagram Stories plaatste. Ze heeft laatst fillers in haar billen laten zetten, dus showed ze lekker vaak haar nieuwe billen en heupen. Nu plaatste ze dus een spiegelfoto om haar nieuwe bum te laten zien. ”Ik ben wel super blij. Ik doe dit alleen nooit meer, zo’n bizarre hoeveelheid fillers…” schreef ze erbij. Maar als je goed kijkt, zie je naast de spiegel de lakleren schoenen van Niels staan! Ze hebben zelfs het witte stiksel erlangs lopen… Rosanna wordt dus in ieder geval niet de nieuwe Bachelorette!

Bron: Instagram @reality.fbi

Must reads 👀