News

Heavy! Jaimie Vaes moest video na Ibizia incident onder druk opnemen

Jaimie Vaes doet gister aan tafel bij ‘Khalid & Sophie’ voor het eerst haar verhaal omtrent haar ongezonde relatie met rapper Lil Kleine. Waar ze inzoomt op het uitlekken van de beelden van de desbetreffende mishandeling half februari, vertelt ze daarnaast een nogal verontrustende onthulling.

 

Jaimie Vaes moest onder druk van management video opnemen 

Jullie kunnen je vast nog allemaal wel de video herinneren van Jorik en Jaimie op Ibiza na het geweldsincident wat daar afgelopen zomer plaats zou hebben gevonden. Wat blijkt? Jaimie heeft dit filmpje onder druk van haar toenmalige management moeten opnemen: shocking! 

 

Geweldsincident Ibiza

Zomer 2021 komt een geweldsincident tussen Jaimie en Jorik aan het licht wanneer Jaimie besluit aangifte te doen bij de Spaanse politie. Echter heeft ze deze later ingetrokken om hiermee haar partner, opnieuw, in bescherming te nemen: “Ik wilde niet dat het zou escaleren en zijn carrière in gevaar zou brengen”, vertelt ze aan tafel. Niet lang na het incident verschijnt er een filmpje op Instagram waarin Jorik en Jaimie samen vertellen dat hetgeen wat er heeft plaatsgevonden een groot misverstand was: “Die avond is er geen fysiek geweld geweest. De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling. We snappen dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is.”, horen we Lil Kleine vertellen in de video. Waar we toen al vonden dat Jaimie er wat ongemakkelijk bij zat komt nu de waarheid aan het licht: ze heeft nooit die video willen opnemen en stond niet achter de gezegde woorden. Management NAMAM heeft haar toen der tijd een briefje voorgeschreven met een voorbeeldtekst die ze in haar eigen woorden mocht vertellen in de video: “Ik denk nu dat ze niet 100 procent met mij waren. Er werd gekozen om een carrière te redden.” Inmiddels heeft ze met het managementbureau gebroken. Good for her! 

 

Het uitlekken van de beelden

Het is alweer even geleden, half februari, wanneer Yvonne Coldeweijer de shockende camerabeelden van de desbetreffende mishandeing op Instagram toont. Hoe de beelden bij Yvonne terecht zijn gekomen is tot nu toe nogsteeds onduidelijk. Jaimie mag hier ook niet verder op inzoomen ten willen van het lopende onderzoek. Wel geeft ze aan dat ze waarschijnlijk nogsteeds in dezelfde situatie had gezeten als de beelden van de mishandeling nooit openbaar waren gemaakt: “Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en niet in deze situatie gezeten. Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Dat had ik nodig, want ik ging altijd weer terug.” 

Jorik zit momenteel in Thailand om aan zichzelf te werken. Tot op heden heeft hij nog nooit zijn excuses aangeboden aan Jaimie. 

 

Bellen met een hulpverlener? 

Mocht je behoefte hebben om zelf contact op te nemen met een hulpverlener, bel dan met MIND Korrelatie op 0900-1450. Sta op tegen huiselijk geweld; je bent niet alleen! 

 

Lees ook: Jaimie Veas geeft inkijkje in appartement op Ibiza

Beeld: Instagram @jaimievaes