Films & Series

Oei: expert van Married At First Sight doet boekje open over de intenties van Joep

Roos-Sanne

Married At First Sight is zo’n heerlijk dating programma waar we geen genoeg van kunnen krijgen. En het is natuurlijk altijd mooi als het voor de stellen werkt en ze er een goede relatie (of moeten we zeggen, huwelijk?) uit krijgen. Maar mensen zetten dit seizoen hun vraagtekens bij de oprechtheid van misschien wel het meest opvallende types: Joep. Een expert geeft haar mening over zijn intenties. 

Vraagtekens bij de oprechtheid van MAFS Joep

Joep is geen onbekende van de televisie, hij deed namelijk ook al mee aan het programma de Bachelorette! Mede daarom vragen mensen zich af hoe oprecht zijn deelname is: 

 

Is Joep wel oprecht?

Er zijn meerdere redenen waarom het publiek twijfels heeft over de oprechtheid van MAFS Joep. Eén van die redenen is zijn deelname aan de Bachelorette: kan het zijn dat zijn minute of fame voorbij is, en hij opnieuw de aandacht probeerde te krijgen? Daarnaast is hij ook nog eens gespot op Tinder, wat ons al de hint geeft dat zijn huwelijk gestrand is. Als derde is er nog het feit dat hij zijn huwelijk nog voordat hij ging samenwonen met zijn vrouw Caroline wilde beeïndigen. Uiteindelijk heeft hij toch besloten het huwelijk nog een kans te geven. Hmm… Wij hebben ook onze vraagtekens erbij, hoor.

 

Mening van een expert

Achter de schermen van het programma Married At First Sight zitten experts, die ervoor orgen dat de deelnemers trouwen met degene die het beste bij ze past. Die experts weten dan ook alles over het gedrag en de gedachtegang – en dus de oprechtheid – van de deelnemers. Eveline Stallaart is één van die experts, en zij reageert op de geruchten omtrent zijn oprechtheid. ”De twijfel of Joep het om de fame doet of om het programma, die is er bij ons niet,” vertelt ze. ”Hij heeft duidelijk aangegeven: ‘Ik zoek echt de liefde, ik ben daaraantoe.’ Dat iemand één keer op tv is geweest, betekent niet dat diegene een soort aandachtsgeil persoon is.” Duidelijke taal! Wel heeft ze zelf ook haar twijfels of het huwelijk nog te redden is. ”Hij wilt ermee door en het toch een kans geven, maar is dat genoeg? Is er niet stiekem al een luikje dichtgegaan in zijn hoofd en zijn nu niet alle pogingen voor niks?” zegt ze tegen RTL Boulevard. ”Als expert denk ik dat het heel goed is dat Joep hier met een open vizier instapt. Tuurlijk zullen er echt wel weer momenten zijn dat hij denkt: ‘Nee, ik voel het nog niet,’ maar ik hoop dat hij dat een beetje los kan laten.” En dat hopen wij ook! 

Bron: RTL BoulevardBeeld: Married At First Sight