Celebs

Zien! Zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit

yvonne-coldeweijer-vroeger

Yvonne Coldeweijer, oftewel Life Of Yvonne kennen we van alle juice die ze over onze favo realitysterren heeft. Daarnaast zien we haar natuurlijk als een knappe vrouw in haar mid-thirties. Maar hoe zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit?

Yvonne Coldeweijer

In haar carrière heeft Yvonne heel wat gedaan. Op dit moment is ze de eigenaresse van lifeofyvonne en heeft ze een YouTube kanaal. Maar ze was ook presentatrice, zangeres en actrice. In 2009 deed ze mee aan K2 zoekt K3, maar moest ze de show voor de liveshows verlaten. In 2010 werd ze het gezicht van Telekids, onder de naam Keet!. Ook kreeg ze de rol van popster Cindy in seizoen 3 van de Belgische serie Anika. Tijdens haar tijd bij Telekids bracht ze meerdere nummers uit bij 8ball Music, totdat ze in 2013 stopte. Tussen 2012 en 2014 speelde ze nog meer rollen bij andere series en musicals.

Life of Yvonne

In 2015 maakte ze haar YouTube kanaal; hierop plaatste ze toen eerst alleen video’s over mode en beauty. In het voorjaar van 2020 besloot ze al haar video’s te verwijderen en tijdelijk van YouTube af te gaan, totdat ze in december van 2020 haar comeback maakte. Dit was tevens het begin van haar juice kanaal!

Lees ook:
Zien! Zo zag Jaimie Vaes er vroeger uit

Hoe zag ze er vroeger uit?

Nu is ze natuurlijk een knappe vrouw, maar zag ze er vroeger ook al zo goed uit? Nou, ze was in ieder geval een fashion icoon! Haar kledingstijl paste écht bij de jaren 10’s.

Beeld: youtube