Celebs

Cute! Prince Charmings Jakop heeft een nieuwe liefde

Wij dachten dat Jakop sta-pel verliefd was op de knappe Prins Charming Chris. Toch lijkt niets minder waar te zijn. Jakop heeft meerdere keren laten weten dat hij toch geen échte verliefdheid voelde. Maar nu heeft Jakop alsnog de liefde gevonden bij een oude bekende van hem…

Lees ook: Déze Prince Charming-ster doet mee aan Celebrity EOTB

Jakop heeft de liefde gevonden

De reünieaflevering van Prince Charming wat echt mega spannend! Wij zagen hoe het stel samen aan tafel zat, maar voelde tegelijkertijd toch een vreemde vibe. De bom dropte: Chris en Jakop vertelde dat een relatie tussen de twee er niet langer in zat. Sad! Ze hebben het samen heel gezellig gehad -zo was te zien in de aflveringen- maar échte liefde ontbrak. Gelukkig voor Jakop heeft hij nu een aantal maanden later de liefde gevonden die hij zocht.

Samen naar een première

Wat cute! Het kersverse stel is samen gespot op de première van ‘The Lost City.’ Ze zagen er heel gelukkig uit. “Wij zijn al een tijdje aan het daten”, vertelt knapperd Jakop. “Wij zijn elkaar spontaan tegengekomen op het fietspad bij Centraal Station. En al geloof ik niet in toeval, het had zo moeten zijn denk ik”. Toeval of niet, de twee hebben het heel gezellig met elkaar. De nieuwe lover van Jakop heet Bas.

Lees ook: Hoe zit het nu met Jakop en Chris van Prince Charming

Een oude bekende

Hoe romantisch klinkt dit: elkaar plotseling tegenkomen op het fietspad.  Wel zijn de twee geen onbekenden van elkaar. “We kennen elkaar al van drie jaar geleden van feestjes en dezelfde vriendengroep”, deelt Jakop. De twee laten weten dat er (nog) geen sprake is van een echte relatie. Maar zeg nooit nooit. “Wij zijn het een beetje aan het uitzoeken, we doen het rustig aan”, vertelt zijn grote liefde Bas. Isn’t it cute!?

Bron: GraziaBeeld: Videoland

Must reads 👀