Films & Series

Bachelors Isabella geheimzinnig over de verdwenen ring van Merel

De Bachelor is weer lekker hot deze week! In een van de eerste afleveringen zagen wij dat Bachelors Merel een dierbaar accessoire verloor. Thomas en Merel spraken over de ring die ze kwijtraakte tijdens de beachparty, ze is hierbehorlijk door van slag. Maaruhh… dit verhaal krijgt waarschijnlijk nog een staartje.

Lees ook: Lief! Bachelors Isabella heeft een nieuwe vriend

Belangrijke ring

Tijdens de cocktailparty neem Thomas Merel aprart. Daar zei hij: “Ik hoorde dat je je ring kwijt bent.” Merel liet weten dat dit indeerdaad het geval was. “Ik probeer er niet te veel aan te denken, dat is mijn manier om ermee te dealen”, vervolgde ze. Bachelor-afvallers Yaël en Isabella spraken met RUMAG over dit emotionele verhaal. “Haar moeder is overleden toen ze heel jong was, en Merel draagt de ring van haar moeder. Dit betekende heel veel voor haar”, vertelt Isabella.

Geheimzinnige opmerking

“Toen de camera’s na de beachparty uitgingen, zijn we nog even doorgegaan met dansen. Wij zijn het water ingesprongen en het strand opgegaan, in dat tijdsbestek is ze haar ring kwijtgeraakt. Het kan in het zand of in het zwembad zijn geweest”, vertelt Isabella verder.

Lees ook: Bachelors Yaël doet een boekje open over Thomas: “Hij is niet oprecht”

Heeft Merel haar ring ooit nog teruggevonden? “Eh…Weet ik niet…Thomas heeft zitten zoeken”, vervolgt Isabella geheimzinnig. Yaël bevestigt dit: “Ja, Thomas heeft gezocht naar de ring.” Of de ring ooit nog gevonden is door Thomas is nog niet bekend. Toch begonnen beide dames geheimzinnig te lachen. Wij hebben het idee dat dit verhaal nog niet afgelopen is… Stay tuned! 

Bron: GraziaBeeld: Love & Reality

Must reads 👀