Films & Series

Bachelors Yaël doet een boekje open over Thomas: “Hij is niet oprecht”

Yaël keek wel uit naar een leuke yoga-middag met Bachelor Thomas. Helaas eindigde deze dag voor Yaël best rot. Tijdens de groepsdate nam de Nederlandse Bachelor haar even apart om haar te vertellen dat het niets tussen hun ging worden; shocking! Wij kijkers dachten dat dit een oprecht gesprek was, maar Yaël denk daar anders over en geeft duidelijkheid.

Lees ook: OMG: Gaby en Niek weer samen gespot!

Niet mijn type

Yaël heeft in meerdere afleveringen laten weten dat de magie tussen haar en Thomas ontbrak. Toen ze thuis was aangekomen werd dit gevoel alleen maar sterker. In een gesprek met RUMAG laat ze dan ook weten dat Thomas niet eens haar type is. “Vanaf moment één heb ik dat al aangekaart, maar dat is niet uitgezonden”, laat de brunette weten. Dit lag niet alleen aan zijn looks, maar ook aan het gebrek aan interesse in Yaël zelf. “Ik had het idee dat hij bij iedereen een lijstje afging met bepaalt soort vragen, dat kwam op mij echt een beetje ingestudeerd over,” stelt de beauty.

‘Niet oprecht’

Verder vertelt Yaël dat hij aan iedereen dezelfde vragen stelde. “Ik vond vaak dat hij door mensen heen praatte, hij wilde alleen maar zijn verhaal delen en zijn punt maken. Het draaide heel veel om hem, natuurlijk is hij de bachelor, maar ik vind dat een beetje een afknapper.” Het gevoel dat Yaël heeft bij Thomas is dan ook niet positief. “Ik voelde dat hij niet oprecht was, ik voel dat soort dingen heel snel aan. Ik heb dat ook een paar keer gezegd in gesprekjes, maar dat is niet uitgezonden.”

Lees ook: Grote plottwist in een nieuwe Bachelor aflevering

Niet iedereen

Niet iedereen is het eens met de harde mening van Yaël over de Bachelor. Bachelors Isabella vertelt dan ook dat zij dit totaal niet zo voelde. “Ik deel deze mening niet”, vertelt ze. “Maar als ik nu terugkijk dan is hij op bepaalde dates heel anders dan hoe ik hem heb gezien. Dat ligt er natuurlijk ook aan met wie je bent, je voelt je bij bepaalde mensen meer op je gemak.” Is dit een stukje jaloezie wat om de hoek komt kijken?

Bron: GraziaBeeld: Love & Reality

Must reads 👀