Celebs

Temptation’s Rodanya spijt van neuscorrectie!

Rodanya kunnen wij kennen van Temptation Island 2018. Deze brunette heeft onlangs besloten om iets aan zichzelf te laten veranderen door middel van een cosmetisch ingreep. Een tijdje geleden is zij namelijk naar Turkije gevlogen voor een neuscorrectie. Deze ingreep vond al even geleden plaats, dus ze heeft veel tijd gehad om te wennen. Toch laat ze weten dat ze langer had moeten nadenken.

Lees ook: Temptations Daisy doet een boekje open over een moeilijke periode in haar leven

Rodanya’s neusoperatie

Rodanya heeft eerder laten weten al langere tijd iets aan haar neus te willen doen. Met als resultaat dat ze naar Turkije is gevlogen waar ze onder het mes is gegaan. Ze heeft haar avontuur gevlogd en op haar YouTube kanaal gezet. Nu heeft ze besloten de video toch te verwijderen.

Op haar Instagram deelt ze het volgende: “Als ik nu kromme neuzen zie vind ik het gewoon extra prachtig en als ik het van mezelf terugzie denk ik ook: ‘Had ik het maar niet gedaan.’ Dat zegt trouwens helemaal niets over de operatie zelf of hoe ik mijn neus nu zie.” Ook zegt ze dat ze liever geen vragen over de operatie wilt beantwoorden.

Lees ook: Plastic fantastic: deze ingrepen heeft Sarah van Soelen allemaal gehad

Eindresultaat

Toch is Rodanya niet ontevreden met het eindresultaat. “Ik vind het nu ook super mooi, al zie je nog niet echt het eindresultaat, maar als ik de tijd terug kon draaien had ik er veel langer over nagedacht en het waarschijnlijk helemaal niet gedaan.”

Als jullie benieuwd zijn naar het eindresultaat kan je dat hier beneden zien:

Bron: BeautifyBeeld: Instagram @rodanyakelsey

Must reads 👀