News

What? Rachel Hazes en Klaas Otto zijn na twee weken al uit elkaar!

Roos-Sanne

Een krappe twee weken geleden maakten Rachel Hazes en Klaas Otto hun relatie bekend. Helaas heeft hun romance niet lang mogen duren, want ze zijn nu al uit elkaar. Dit bevestigt het management van Rachel aan Shownieuws.

Rachel Hazes en Klaas Otto zijn na twee weken al uit elkaar! Dit is de reden:

Via een kleffe foto op haar Instagram maakte Rachel Hazes haar relatie met Klaas Otto bekend. Helaas was het niet van lange duur, want de twee zij nu alweer uit elkaar!

 

Relatie

Twee weken geleden maakte Rachel Hazes via Instagram bekend dat ze een nieuwe lover had. Haar nieuwe vriend bleek Klaas Otto. Hun relatie ging redelijk viral, en werd massaal gedeeld. Het leek er niet op dat zij dat erg vonden: zij deelden namelijk zelf ook verliefde kiekjes! Via een interview gaven ze aan het “ontzettend leuk met elkaar te hebben”. Maar helaas lijkt de vlam nu al gedoofd te zijn, de twee zijn namelijk nu al uit elkaar. 

View post on Instagram
 

 

Breuk

Het management van Rachel bevestigt de breuk. ”Rachel en Klaas hebben in goed onderling overleg besloten als vrienden uit elkaar te gaan,” zeiden zij erover. Meer wilden zij er niet over zeggen, maar Rachel wel! Zij vertelde namelijk dat Klaas terug is naar zijn ex. ”Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan,” zei ze in het gesprek met Shownieuws. ”De fijne tijd die ik met hem, zijn kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”

 

Lees ook: In shock door de looks van André: dít is de reden!

 

Terug naar zijn ex

Dat Klaas terug is bij zijn ex, is geen roddel. Hij heeft het namelijk zelf al bevestigd via zijn Instagram. De twee waren nog niet zo lang uit elkaar voordat hij een relatie kreeg met Rachel. Kennelijk waren zijn gevoelens dus nog niet helemaal weg, want op Instagram schrijft hij: ”In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan, en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als je elke dag op zo’n pad iets mis in je leven, en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen, en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia ❤️❤️”. 

 

View post on Instagram
 

Lees ook: Rachel Hazes wil graag anoniem gaan leven

Bron: Shownieuws

Must reads 👀