Celebs

Binnen kijken bij Romee Strijd: haar nieuwe appartement in Zoetermeer

Things are looking up voor het Nederlandse model Romee Strijd! Zo heeft ze vorig jaar haar eerste kindje gekregen, is ze twee maanden geleden ten huwelijk gevraagd, en heeft ze nu alweer een nieuw appartement gekocht. Dit naast haar peperdure villa in Pijnacker! 

Wow: dit appartement heeft model Romee Strijd ”erbij” gekocht

Romee heeft er weer een nieuw huisje bij: ze heeft namelijk (nog) een appartement in Zoetermeer gekocht. Dit is hoe die eruitziet!

 

Romee Strijd

Romee ken je waarschijnlijk door haar modellenwerk. Ze is namelijk een wereldberoemd topmodel en heeft met onder andere Victoria’s Secret, Calvin Klein, Burberry, Louis Vuitton, Michael Kors en Yves Saint Laurent samengewerkt! Natuurlijk is deze lijst nog veel langer, maar dit is een deel van haar grootste accomplishments! Met haar 7,3 miljoen volgers mogen we haar tegenwoordig ook echt wel een influencer noemen. Op haar Instagram deelt ze kiekjes van haar luxueuze leventje. Daarnaast is ze sinds kort verloofd met Laurens van Leeuwen, en heeft ze een dochtertje van één jaar.

 

Nieuw appartement

Dat Romee waarschijnlijk wel genoeg geld op de bank heeft staan om een extra appartement te kopen is wel duidelijk. Maar hoe cool dat ze dat nu dus ook echt heeft gedaan! En het was geen goedkope. De vraagprijs was 294.5 duizend euro, maar ze heeft er 351.3 duizend euro voor betaald! Voor de mensen die niet bepaald een rekenwonder zijn: dat is 56.8 duizend euro extra!

 

Is ze nu definitief in Nederland?

Naast nog een ander appartement in Zoetermeer, heeft het Nederlandse model ook nog een een enorm dure, luxe villa in Pijnacker staan! Waar ze voorheen als thuisbasis New York had, lijkt het nu dat ze van plan is voor langere tijd in Nederland te blijven. Het zou heel goed kunnen dat dit te maken heeft met het feit dat ze gaat trouwen en een kindje heeft. Wij snappen wel dat je dan wat meer behoefte hebt aan één vaste plek! Welcome back, Romee! 

Dit is hoe het appartement eruit ziet:

Kijk voor alle andere foto’s op BekendeBuren!

Bron: Bekende Buren

Must reads 👀