Lifestyle

Wil je zien: Thomas ging van bierbuikje naar gespierde hunk

Roos-Sanne

Nog niet zo lang geleden kwam de – mega knappe – Bachelor Thomas van der Vlugt in de Men’s Health, nadat hij een enorme transformatie was ondergaan! Hij ging namelijk van een klein bierbuikje naar een afgetrainde sixpack! Zou hij misschien zijn deelname aan de Bachelor als drijfveer hebben gehad? 😉

Wow: Thomas onderging een enorme transformatie van buikje naar sixpack!

In de Bachelor kunnen we lekker naar zijn knappe koppie – en stiekem ook zijn mooie lichaam – kijken, maar zo heeft hij er niet altijd uitgezien! Deze transformatie móét je even zien.

 

De looks van Thomas

Thomas heeft er natuurlijk nooit slecht uitgezien: in zijn jonge StukTV-jaren zwijmelden we allemaal al over de YouTuber. Hij was iedereens childhood crush, toch? Ondanks hij er dus niet per se slecht uitzag, leefde hij wel heel ongezond. We weten allemaal wel dat hij, vergeleken met de andere twee van StukTV, de meest wilde levensstijl heeft. Hij drinkt en rookt veel en heeft vaak feestjes. Of kunnen we beter ”had” zeggen? Dit is namelijk allemaal verleden tijd!

 

Before en after

In samenwerking met Men’s Health heeft hottie Thomas de uitdaging gekregen om, binnen 152 dagen, zijn lichaam compleet te transformeren! Nou, dat is hem gelukt! Hij kreeg een personal trainer, maar vond het proces nogal heftig. ”Pff wat was dit zwaar, ik heb mezelf helemaal gek getraind. Maar het is goed gelukt ookal zeg ik het zelf. Ik had nooit gedacht dat ik dit in mij had,” schreef hij erover. 

View post on Instagram
 

 

Brb, wij gaan even wegzwijmelen bij zijn andere foto’s…

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

Bron: Man Man