Films & Series

Grote plottwist in een nieuwe Bachelor aflevering

Het nieuwe seizoen van de Bachelor is helaas nog niet zo spannend als gehoopt. In Mexico is de vonk nog niet écht overgesprongen. Onze Nederlandse bachelor ziet eigenlijk alle meiden wel zitten, maar of er echt al een romantische klik is…?

Onverwachtse wending in de nieuwe aflevering

Met zulke kanppe dames snappen wij goed dat Thomas een beetje keuzestress heeft. Hij lijkt met iedereen goed te kunnen opschieten en hij heeft met iedereen een klik. Alle dates zijn een succes en belangrijk: alles dames vinden hem ook leuk. Tijd voor actie dus!

Lees ook: Bachelor Fabrizio is gespot met déze oud EOTB-deelneemster

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van De Bachelor

In de nieuwe aflevering van de Bachelor is te zien dat Thomas drie dames meevraagt op een actieve date. Hij heeft met iedereen een leuke klik, maar de fysieke aantrekkingskracht mist soms een beetje.

Drie dames

Thomas laat Yaël, Inge en Ascha een yoga-lesje volgen. Vervolgens maakt Thomas met een van de dames een kort gesprekje, waarin hij wat duidelijkheid geeft. Hij neemt de dame in kwestie apart en dropt de bom: hij ziet haar toch niet zitten. “Ik heb je meegevraagd op deze date om te kijken of er ook fysieke aantrekkingskracht is en of er liefde kan onstaan”, begint Thomas. “Ik wil eerlijk met je zijn. Zit het erin of zit het er niet in? Ik denk toch dat het er niet in zit…”, vervolgt de Bachelor.

Lees ook: Temptation’s Delphine en haar vriend zijn nu alweer uit elkaar

Rozenceremonie

De dame in kwestie vertelt kort daarna het slechte nieuws met de andere deelneemsters: zij moet het programma verlaten. Er is meteen paniek in de tent, want dit betekent namelijk dat niet één, maar twee dames de villa moeten verlaten. Nou, hè hè, het lijkt erop dat er eindelijk wat meer spanning in de afleveringen komt.

Bron: GraziaBeeld: RTL

Must reads 👀