News

Bachelor Fabrizio is gespot met déze oud EOTB-deelneemster

We zitten elke week met smart te wachten op de volgende aflevering van de Belgische Bachelor! Er zijn momenteel nog maar zes vrouwen die strijden om de laatste roos van Fabri… Of misschien toch niet? De Bachelor is namelijk gespot met een oud-deelneemster van Ex On The Beach.

Lees ook: De Bachelors Karen openhartig over ongemakkelijke date met Thomas

Bachelor Fabrizio is samen gezien met een EOTB’er

Het lijkt erop dat Fabrizio in elke aflevering meer gevoelens ontwikkeld voor de dames. Bij de één krijgt hij meer vlinders in z’n buik dan bij de ander, maar er lijken toch wel voor meerdere dames kriebeltjes te zijn. Hij heeft dit seizoen al aan vier dames een zoen uitgedeeld. Wij hopen natuurlijk dat hij aan het einde van het seizoen zijn nieuwe lover aanwijst, maar nu is Fabrizio dus gesport met oud-Ex On The Beach deelneemster Olivia! De twee zijn samen gespot terwijl ze samen onderweg waren naar Antwerpen. Is er bewijs? Ja zeker! Olivia zette op haar Instagram stories een foto met een roos erbij. Weird… Daarna is de foto overigens wel gelijk verwijderd.

Duidelijkheid

Of Olivia en Bachelor Fabrizio aan het daten zijn, is helaas niet bekend. We hopen dat we hier snel meer duidelijkheid over krijgen. Zou deze roos écht iets zeggen?

Lees ook: OMG: Fabrizio heeft Phaedra na de Bachelor nog geappt

Eerdere relatie Olivia

Olivia heeft iets met rozen merken wij. Zo komt ze eerder uit een – niet zo’n stabiele – relatie met Dennis Roos. Olivia heeft Dennis ontmoet tijdens hun Ex On The Beach avontuur. Al snel bleek de relatie niet helemaal goed te gaan en ging het dus uit. Toch is het daarna weer een tijdje aan geweest. Vorig jaar ging de relatie tussen de twee opnieuw uit.

We zullen er vanzelf achterkomen of ze nu aan het daten is met Fabrizio. De tijd zal het leren!

Bron: FEM FEMBeeld: Instagram

Must reads 👀