News

Bachelors Romy vertelt over deelname: ”Gênant”

Roos-Sanne

Eén van de meest spraakmakende en memorabele deelneemsters van dit seizoen van De Bachelor is ze zeker: Romy. In een interview met RUMAGTV blikt Romy terug op haar deelname aan de Bachelor. Ook reageert ze op alle kritiek die de 27-jarige na haar deelname over zich heen heeft gekregen.

Romy van de Bachelor blikt terug op haar deelname

Ook vertelt ze over de impact die alle negatieve reacties op haar hebben gehad.

Meest besproken deelneemster

Romy was wel echt één van de meest besproken deelneemsters. Omdat ze nogal veel over zichzelf wist te vertellen, kwam ze volgens de kijkers een beetje arrogant over. Ze kreeg dan ook via social media veel negatieve reacties over zich heen. In een gesprek met RUMAGTV vertelt ze over haar deelname en wat de reacties met haar deden.

Impact van alle reacties

Dat Romy nogal wat negatieve reacties heeft gekregen, is ons allemaal wel opgevallen. ”Ik was er wel door verrast,” vertelde ze. ”Ik had tijdens de opnames niet in de gaten dat ik zo’n specifieke rol had in de villa. Toen ik de afleveringen terugzag dacht ik: het is wel een beetje gênant hoe ik af en toe overkom.” Daarnaast vertelt ze ook dat ze zich zo gedroeg omdat ze eigenlijk helemaal niet zo lekker in haar vel zat. ”Mensen denken dat ik heel arrogant ben, maar het was voor mijn eigen gevoel juist een onzekerheid. Ik dacht: ik moet mezelf laten zien en zelfverzekerd overkomen, terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet was.” Ook viel het volgens haar wel mee hoeveel ze nou eigenlijk écht over zichzelf praatte, dat het door de montage gewoon zo leek. ”Dat is behoorlijk uitvergroot. Je ziet niet dat ik vragen aan andere mensen stelde.” 

Romy werd tijdens haar vakantie in Sri Lanka nog opgenomen in het ziekenhuis. Ze vertelt dat er toen wel hele heftige haatreacties binnenkwamen. ”Ik voelde me daar [in het ziekenhuis] al niet heel chill, maar dan lees je reacties als ‘Lekker voor haar’ of ‘Het ziekenhuis had wel af mogen branden’, dat was toen wel heel heftig.” Gelukkig vertelt ze ook dat ze er nu wel aan gewend is, en het niet meer zo hard binnenkomt. Maar heel heftig dat het op deze manier heeft moeten gaan, natuurlijk!

Bron: RUMAGTV

Must reads 👀