Lifestyle

Bewezen: vrouwen met dit sterrenbeeld zijn het knapst

Elk sterrenbeeld heeft andere kwaliteiten: de één is beter in sport en de ander geeft de beste adviezen. Dat is ook wat ons allemaal uniek maakt. Heb jij je wel eens afgevraagd welk sterrenbeeld het knapste is? Volgens de astrologie is daar maar één antwoord op…

Ben jij een vrouw met dit sterrenbeeld? Dan ben jij het knapst!

Natuurlijk is iedereen perfect op zijn eigen manier, en gelukkig heeft ook iedereen andere voorkeuren! Dit is gewoon wie volgens de astrologie het knapst is ;).

Vissen

Is jouw verjaardag tussen 18 februari en 20 maart? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Jij bent namelijk het knapste sterrenbeeld! En jouw ogen zijn waarschijnlijk je beste feature. Vissen-vrouwen hebben namelijk hele mooie, verleidelijke ogen, waar anderen maar al te graag in staren. 

Geen Vissen?

Ben jij nou geen Vissen? Dat betekent echt niet dat je niet knap bent. Iedereen heeft zo zijn beste features, dus ook jij. Dit zijn de andere 4 knapste sterrenbeelden:

Ram

Een Ram heeft vaak een mooi gezicht, met sterke features. Heb jij bijvoorbeeld een hele mooie, strakke kaaklijn? Of hele gedefinieerde jukbeenderen? Dat past écht bij een Ram, en daarom wordt de Ram ook als één van de mooiste sterrenbeelden gezien.

Tweelingen

Tweelingen worden vaak vergeleken met engeltjes. Jullie hebben een hele lieve, zachte uitstraling, waardoor mensen zich direct tot jullie aangetrokken voelen! 

Leeuw

Waarschijnlijk springen jouw lippen en wangen écht uit je gezicht. Dit zijn namelijk de sterkste features van een Leeuw! Oh, en de boobies ook, trouwens ;).

Weegschaal

De Weegschaal heeft gewoon een bepaalde beauty… Charmant, sexy, echt me-ga knap gewoon!

Geen wetenschap

Staat jouw sterrenbeeld hier nog steeds niet tussen? Dat maakt niet uit, astrologie is geen wetenschap. Je moet het dus met een korreltje zout nemen. Daarnaast hebben alle sterrenbeelden goede features, dus ook die van jou! 

Bron: FEM FEMBeeld: Instagram @alexandradaddario