Films & Series

Zo gaat het nu met de mannen van De Bachelorette

Roos-Sanne

De Bachelorette met Gaby Blaaser was één van onze favoriete series om lekker te binge watchen. Hoewel het voor haar niet bepaald succesvol is geeïndigd, is ze inmiddels al wel een tijdje weer helemaal gelukkig in de liefde. Maar hoe gaat het nu met de heren die om haar hart hebben gestreden?

Dit is hoe het nu gaat met de deelnemers van de Bachelorette met Gaby Blaaser

Sommigen van ze zijn nog single, hoor ;).

Joey

Te beginnen met de winnaar van het programma: Joey. Hun relatie is na de Bachelorette al snel stukgelopen. Toch heeft hij na het programma wél de liefde gevonden! Verliefd deelde hij foto’s van haar, maar het heeft helaas geen standgehouden. Joey is dus op dit moment weer single.

View post on Instagram
 

Jordy

Jordy ging al redelijk vroeg naar huis, en tijdens de reünie vertelde Gaby dat ze het wel nog een keertje met hem wilde proberen. Het mocht alleen niet baten, want de romantiek was al snel voorbij. Nu is Jordy helemaal gelukkig met zijn ”nieuwe” vriendin! 

View post on Instagram
 

Jethro

Jethro heeft na het programma niet stilgezeten. Hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin, én een kindje! Hij is nog steeds helemaal gelukkig met Kelly. Daarnaast hebben ze ook een programma samen: A Star Is Born. In deze serie volgen we de zwangerschap van Kelly en het leven van de nieuwe ouders.

Kasper

Na het programma is Kasper nog een tijdje single geweest. Hij heeft het ook nog geprobeerd tijdens de VIPS-aflevering van First Dates, maar ook dat heeft hem niet geholpen. Gelukkig is inmiddels hij helemaal verliefd op zijn nieuwe vriendin Iris Veronica! De twee wonen nu zelfs op Curaçao samen. 

View post on Instagram
 

Niek

Met Niek lijkt het helemaal goed te gaan: een eigen bedrijf, een lieve fanbase aan volgers én een nieuwe liefde! Ja, Niek is helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriendin. Het is niemand minder dan Love Island’s Joan Pronk! De twee delen regelmatig schattige Instagram-kiekjes met elkaar. Cute!

View post on Instagram
 

Boy

Boy was de positiviteitsgoeroe die we niet snel gaan vergeten. Hij was achteraf blij dat hij geen roos had gekregen van de Bachelorette Gaby, want hij was gewoon niet verliefd. Dat lijkt hij nog steeds niet te zijn, want hij heeft op dit moment geen vriendin!

View post on Instagram
 

Beeld: RTL